App laten maken

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen door digitalisering!

Jouw app laten maken?

Wanneer je een app laat ontwikkelen, is het belangrijk dat je volledig kunt vertrouwen op je app ontwikkelaar. Onze missie is simpel: belangrijke vraagstukken vertalen naar simpele, intuïtieve oplossingen.

Wij werken regelmatig wat langer door. Door een uniek idee of door een deadline die gehaald moet worden. Eén ding is zeker: wij hebben een grote passie voor slimme, effectieve techniek.

Flutter als bouwsteen

Wij bouwen onze apps met Flutter. Flutter transformeert het ontwikkelingsproces van apps. Met Flutter kunnen we vanuit één enkele codebase web apps en mobiele apps bouwen, testen en implementeren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

Wat kun je verwachten?

Een app laten maken is een intensief en technisch proces. We moeten letten op gebruiksvriendelijkheid, een pakkend design, klanttevredenheid en conversie. Lees hieronder wat veelgestelde vragen over het laten maken van een app.

De doorlooptijd van het laten maken van een app hangt sterk af van de complexiteit van het project. De functionaliteiten bepalen de prijs en doorlooptijd van het project. Als de app alleen op iOS moet draaien, kost dat minder werk dan dat de app ook op Web en Android moet draaien. Dit zijn allerlei factoren die bepalend zijn voor de doorlooptijd van een app. Het ontwikkelen van een app duurt dus enkele weken tot maanden.

De kosten voor het laten maken van een app zijn sterk afhankelijk van de functionaliteiten die de app moet hebben. Een app met enkele schermen en een paar functionaliteiten kost veel minder dan een grote app met complexe functies.

Kortom: het laten maken van een app begint vanaf +/- 7.500 euro. Het is onmogelijk om te zeggen tot hoeveel euro dit bedrag op kan lopen. Dat zal per project en situatie anders zijn.

Als de app eenmaal is gepubliceerd in de Google Play Store en App Store, dan is de app toegankelijk voor het publiek. De app moet dan nog wel onderhouden worden. Als gebruikers fouten of verbeteringen melden, is het wel zo netjes om hier wat mee te doen. We spreken hier een maandelijks bedrag voor af zodat wij je app volledig kunnen monitoren en adequaat kunnen reageren op ontwikkelingen rondom je app.

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen in kaart. We achterhalen welk platform het beste past bij je vraagstuk. We brengen systemen, processen en mogelijke koppelingen in kaart. Tevens onderzoeken wij welke modules, functionaliteiten en externe extensies gewenst zijn. Duizelt dit een beetje? We leggen het graag zeer eenvoudig uit.

2. Functioneel ontwerp

Om een goede offerte te kunnen maken, gaan wij eerst een functioneel ontwerp opstellen. In dit ontwerp gaan we het eindresultaat van A tot Z beschrijven om zeker te weten dat we op 1 lijn zitten. Dit document zal de rode draad zijn in onze samenwerking.

3. App bouwen

Wanneer de offerte is goedgekeurd, starten wij met de realisatie van de applicatie. Tijdens dit proces hebben we een aantal oplevermomenten waarbij we om je feedback vragen. Zo blijven we op één lijn zitten en kunnen we vroegtijdig het schip bijsturen indien dat nodig is.

4. Livegang

Zodra het eindproduct volledig conform functioneel ontwerp is, gaan we werken richting de livegang. We bereiden de hosting voor en kiezen een domeinnaam waar de applicatie op moet gaan draaien.

5. Onderhoud & Support

Onze service houdt niet op als de webapplicatie online is. Wij onderhouden het eindproduct en doen updates wanneer die nodig zijn. Wil je na livegang graag blijven doorontwikkelen? Wij bieden diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het schrijven van de content. Neem contact met ons op voor meer informatie.