Effectieve applicaties

Standaard applicaties bieden vaak niet de gewenste oplossing of zijn zo standaard dat ze niet genoeg aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen. Een maatwerk webapplicatie is dan een perfecte uitkomst. De kracht van maatwerk software is dat het het perfect aansluit op de behoeften van jouw medewerkers, organisatie en/of klanten.

Applicatie op maat

Een webapplicatie is als een website on steroids met maar één doel: het leven van de ondernemer en de eindgebruiker makkelijker maken. Wat gaan we ontwikkelen? Wij kunnen letterlijk alles realiseren, het kan ons niet gek genoeg zijn. Administratie systemen, urenregistratie, custom klantbeheersystemen, noem maar op…

Technisch verfijnd

Wij hebben alle benodigde software technieken onder de knie zodat we de techniek aan kunnen passen op het beoogde eindresultaat. Niet elke techniek is geschikt in elke situatie. We kiezen samen de juiste tech-stack (verzameling van technieken) zodat we in volle vaart kunnen gaan ontwikkelen!

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

pijl-5-min.png
Benieuwd naar ons werk? Klik hieronder op een van onze projecten. Wil je meer weten? Bel ons gerust op +31 (0)6 4025 5999 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com.

Maatwerk webapplicatie laten maken

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van een maatwerk platform? IJzersterk Producties heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites, webshops, applicaties en koppelingen. Wij gebruiken hoofdzakelijk WordPress om in te ontwikkelen. Dit systeem is open source. Het is daarom zeer toegankelijk voor gebruikers en ontwikkelaars. Wij kunnen dus alles maken wat je kunt bedenken!

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen in kaart. We achterhalen welk platform het beste past bij je vraagstuk. We brengen systemen, processen en mogelijke koppelingen in kaart. Tevens onderzoeken wij welke modules, functionaliteiten en externe extensies gewenst zijn. Duizelt dit een beetje? We leggen het graag zeer eenvoudig uit.

2. Functioneel ontwerp

Om een goede offerte te kunnen maken, gaan wij eerst een functioneel ontwerp opstellen. In dit ontwerp gaan we het eindresultaat van A tot Z beschrijven om zeker te weten dat we op 1 lijn zitten. Dit document zal de rode draad zijn in onze samenwerking.

3. Applicatie bouwen

Wanneer de offerte is goedgekeurd, starten wij met de realisatie van de applicatie. Tijdens dit proces hebben we een aantal oplevermomenten waarbij we om je feedback vragen. Zo blijven we op één lijn zitten en kunnen we vroegtijdig het schip bijsturen indien dat nodig is.

4. Livegang

Zodra het eindproduct volledig conform functioneel ontwerp is, gaan we werken richting de livegang. We bereiden de hosting voor en kiezen een domeinnaam waar de applicatie op moet gaan draaien.

5. Onderhoud & Support

Onze service houdt niet op als de webapplicatie online is. Wij onderhouden het eindproduct en doen updates wanneer die nodig zijn. Wil je na livegang graag blijven doorontwikkelen? Wij bieden diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het schrijven van de content. Neem contact met ons op voor meer informatie.