Geloof het of niet, wij hebben zeker wel eens wat leuks te melden. Soms, heel soms, hebben we zelfs wat leerzaams te vertellen. Dat gebeurt niet heel vaak hoor. Kom hier gewoon regelmatig terug om ons nieuws te lezen, en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Begin snel met online verkopen!

Begin snel met online verkopen! We hebben gisteren slecht nieuws ontvangen: de winkels moeten dicht. Dit zal voor veel mensen een harde klap zijn. De komende weken zullen winkeliers het van de online verkoop moeten hebben. Winkeliers die nu nog geen webshop hebben, zitten flink in de problemen. Toch is er licht aan het einde van de tunnel! Wij hebben een standaard webshop template gemaakt.

Sneller, gestructureerder en efficiënter werken!

Sneller, gestructureerder en efficiënter werken! Een maatwerk webapplicatie biedt uitkomst! We maken een webapplicatie die perfect past bij jouw vraagstuk. Samen brengen we het huidige bedrijfsproces in kaart en leggen we daar alle mogelijke verbeterpunten tegenaan. Geen enkel proces is hetzelfde, waardoor een maatwerk applicatie altijd beter bij je past dan een standaard oplossing! Zo hebben wij onze eigen urenregistratie verwerkt in een maatwerk applicatie

Gratis oplossing: Corona registratie persoonsgegevens

Ben je de papieren administratie omtrent het noteren van persoonsgegevens m.b.t. COVID-19 ook helemaal zat? Wij hebben nu een gratis oplossing ontwikkeld! Laat klanten zich registreren door een QR-code te scannen en een online formulier in te vullen. Alle persoonsgegevens worden automatisch en veilig opgeslagen in een database.

12 tips om meer naamsbekendheid te krijgen!

Wil je beter zichtbaar worden en meer naamsbekendheid opbouwen? Download dan hier onze e-book: 12 tips om meer naamsbekendheid te krijgen. Je kunt het meteen downloaden en het kost niks! Krijg meer bezoekers naar je website en zorg ervoor dat je een bekende naam wordt in jouw branche! Maak niet dezelfde fouten als 70% van de ondernemers! Winnen op het gebied van naamsbekendheid is essentieel voor het succes van je bedrijf!

Hoe kunnen we online inzetten om Corona te verslaan?

De 1,5 meter samenleving is sinds begin maart geïntroduceerd en dat heeft grote gevolgen voor veel bedrijven. Er zijn duizenden bedrijven die hun deuren hebben moeten sluiten. Een deel daarvan kunnen hun werkzaamheden nog (gedeeltelijk) online voortzetten, maar dit geldt helaas niet voor allemaal. Hoe kunnen we er in deze lastige periode toch voor zorgen dat we het hoofd boven water houden?

Het nieuwe algoritme van Google: BERT

Er is wat veranderd in het online landschap: Google heeft het zoekalgoritme geüpdated. Deze update noemt Google: BERT. Dit blijkt nogal een flinke update te zijn, want Google geeft aan dat 10% van de zoekresultaten door deze update aangetast worden. Moet je nu alles op je website omgooien om vindbaar te blijven? Zo ingrijpend is het ook weer niet. We hebben op een rijtje gezet wat er door BERT allemaal gaat veranderen en hoe daar op ingespeeld kan worden.