Blog

Kom hier regelmatig terug om ons nieuws te lezen, en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

12 tips om meer naamsbekendheid te krijgen!

Wil je beter zichtbaar worden en meer naamsbekendheid opbouwen? Download dan hier onze e-book: 12 tips om meer naamsbekendheid te krijgen. Je kunt het meteen downloaden en het kost niks! Krijg meer bezoekers naar je website en zorg ervoor dat je een bekende naam wordt in jouw branche! Maak niet dezelfde fouten als 70% van de ondernemers! Winnen op het gebied van naamsbekendheid is essentieel voor het succes van je bedrijf!

Hoe kunnen we online inzetten om Corona te verslaan?

De 1,5 meter samenleving is sinds begin maart geïntroduceerd en dat heeft grote gevolgen voor veel bedrijven. Er zijn duizenden bedrijven die hun deuren hebben moeten sluiten. Een deel daarvan kunnen hun werkzaamheden nog (gedeeltelijk) online voortzetten, maar dit geldt helaas niet voor allemaal. Hoe kunnen we er in deze lastige periode toch voor zorgen dat we het hoofd boven water houden?

Het nieuwe algoritme van Google: BERT

Er is wat veranderd in het online landschap: Google heeft het zoekalgoritme geüpdated. Deze update noemt Google: BERT. Dit blijkt nogal een flinke update te zijn, want Google geeft aan dat 10% van de zoekresultaten door deze update aangetast worden. Moet je nu alles op je website omgooien om vindbaar te blijven? Zo ingrijpend is het ook weer niet. We hebben op een rijtje gezet wat er door BERT allemaal gaat veranderen en hoe daar op ingespeeld kan worden.

Hoe verbetert u de snelheid van uw website?

Één van de grootste hekelpunten bij websites en webshops is een trage laadsnelheid. Tegenwoordig hebben we steeds minder geduld als we aan het surfen zijn. We hebben iets nodig en willen daar even snel voor op het internet kijken. Als de benodigde informatie niet snel genoeg naar ons toe komt, gaan we dit ergens anders zoeken. Het is tegenwoordig al lastig genoeg om bezoekers naar uw website te krijgen.

Van offline naar online in 4 stappen!

De stap van offline naar online kan groot en moeilijk zijn. Ondanks het feit dat het een hele andere wereld is, heeft u allebei nodig om de maximale potentie uit uw bedrijf te halen. Door offline en online te combineren bereikt u zowel lokale klanten als leads door het hele land.