Geloof het of niet, wij hebben zeker wel eens wat leuks te melden. Soms, heel soms, hebben we zelfs wat leerzaams te vertellen. Dat gebeurt niet heel vaak hoor. Kom hier gewoon regelmatig terug om ons nieuws te lezen, en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Wij zijn er voor de ondernemers!

Na de versoepeling van de maatregelen omtrent het Corona virus begint de boel langzaam weer op gang te komen. Wij willen ondernemers nu helpen om all-in te gaan en alles uit het vat te halen! Daarom hebben wij nu tijdelijk fikse kortingen op een aantal van onze diensten.

Lees meer »

Hoe kunnen we online inzetten om Corona te verslaan?

De 1,5 meter samenleving is sinds begin maart geïntroduceerd en dat heeft grote gevolgen voor veel bedrijven. Er zijn duizenden bedrijven die hun deuren hebben moeten sluiten. Een deel daarvan kunnen hun werkzaamheden nog (gedeeltelijk) online voortzetten, maar dit geldt helaas niet voor allemaal. Hoe kunnen we er in deze lastige periode toch voor zorgen dat we het hoofd boven water houden?

Lees meer »

Nieuwe website voor Symposion Gorinchem!

In juni 1974 kwamen 16 Nederlandse en Europese kunstenaars naar Gorinchem voor het eerste Symposion. Het resulteerde in een unieke kunstmanifestatie waarbij natuur en geometrische abstractie de hoofdrol speelde en verbinding werd gelegd met de Gorcumse maakindustrie. Vanaf dat moment speelt kunst een rol in Gorinchem. Talloze beelden in de openbare ruimte getuigen daarvan.

Lees meer »

De winnaar van onze winactie is bekend!

De winnaar van onze winactie is geworden: Stadsbrouwerij dukes! De komende tijd gaan wij aan de slag om een nieuwe webshop voor Stadsbrouwerij Dukes neer te zetten. Iedereen bedankt voor het meedoen! Wil je toch nog hulp bij het uitwerken van je website of webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer »

Samen strijden tegen COVID-19!

IJzersterk Producties wilt ondernemers die het zwaar hebben door het Corona virus een steuntje in de rug geven. Heb jij een klap gekregen door het virus en heb je hulp nodig bij een offline- of online vraagstuk? Neem even contact met ons op. Wij gaan dan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Dit doen wij geheel zonder vergoeding.

Lees meer »

Winactie: maak kans op een gratis website of webshop!

Het eerste kwartaal van 2020 zit er al weer bijna op. Sommige projecten worden afgerond, andere projecten staan nog in de kinderschoenen. Wij hebben er echter nog niet genoeg van. Er ging een gedachte door ons hoofd: “Hoe kunnen we onszelf nou met nog meer werk opzadelen?”. Het antwoord hebben we gevonden: een WINACTIE!

Lees meer »