IJzersterk Producties in 2019 en 2020

IJzersterk Producties in 2019 en 2020

Het jaar zit er alweer bijna op, en dan wordt het tijd om het afgelopen jaar eens te evalueren. Het jaar is echt voorbij gevlogen. Wat is er eigenlijk allemaal gebeurd in 2019 en wat nemen wij mee naar 2020?

Een memorabel jaar

2019 is een heel memorabel jaar voor ons. In maart 2019 is officieel de V.O.F. IJzersterk Producties opgericht, een samenwerkingsverband tussen Thijmen IJzerman en Rick van Baalen. Je kunt je niet voorstellen hoeveel er in een jaar kan veranderen. Wij begonnen het jaar met het leveren van uitsluitend videoproducties. Wat begon bij videoproducties is in 9 maanden uitgegroeid tot een full-service internetbureau met diensten zoals het maken van bedrijfsvideo’s, het ontwerpen van een brochure, het schrijven van een Social Media Strategie, het bouwen van een volledige website of webshop en het faciliteren van hosting.

Wij zijn enorm blij met onze klanten die in ons geloven en ons de ruimte geven om unieke eindproducten neer te zetten. In 2020 gaan wij vrolijk verder met het bedienen en uitbreiden van onze trouwe klantenkring!

De toekomst

2019 was een geweldig jaar voor IJzersterk Producties, maar hoe gaan we het in 2020 nog beter doen? Hoe gaan we onze klanten nog beter bedienen? Stilstaan is tenslotte achteruit gaan…

Afgezien van het feit dat we hier intern nog goed naar gaan kijken, zijn er al wel een aantal zaken waarvan wij denken dat ze wel eens een grote rol kunnen gaan spelen in 2020. Zonder u in slaap te sussen, noemen wij een aantal dingen:
1. WordPress Development
Wij zijn recentelijk druk bezig geweest met het kennis vergaren over development in WordPress. Naast het ontwikkelen en inrichten van websites & webshops kunnen we wellicht ook standaard thema’s, templates en plug-ins gaan ontwikkelen. Naast het vergroten van de dienstverlening is meer kennis over de technische werking van WordPress nooit verkeerd!
2. Upgrade van onze server capaciteit
Momenteel hebben wij een server met 12 CPU cores en 8GB RAM geheugen die alle aanvragen van al onze websites en webshops verwerken. Wij zijn van plan om dit uit te breiden naar 24 CPU cores en 16GB RAM geheugen, een verdubbeling van de capaciteit. Hierdoor kunnen we een nog snellere laadtijd voor onze websites en webshops garanderen.
3. Animaties & Graphics in Adobe After Effects
In 2019 hebben wij maar weinig met animaties & graphics in Adobe After Effects gedaan, maar in 2020 willen we dit groots uit gaan rollen. Instructievideo’s met animaties, GIF’jes met animaties en geanimeerde banners is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Stay tuned voor meer informatie over dit onderwerp!

Bedankt!

Wij willen iedereen bedanken die 2019 voor ons een geweldig jaar hebben gemaakt. Bedankt voor alle leuke samenwerkingen. Bedankt voor alle mogelijkheden die wij hebben gehad om iets unieks in de wereld te brengen. Vanuit dit vertrouwen gaan wij vrolijk door en zien we 2020 met een brede glimlach tegemoet.

Wij willen deze gelegenheid pakken om u prettige feestdagen en een succesvol 2020 toe te wensen! Tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet,

Thijmen IJzerman & Rick van Baalen
IJzersterk Producties