Wie mooi wilt zijn, hoeft pijn te lijden!

Op basis van een jouw communicatiestrategie gaan wij een mooi creatief concept bedenken. We houden hier rekening met je huisstijl en je website. Alles moet namelijk op elkaar aansluiten om de optimale herkenning te creëeren! Wij ontzorgen je volledig. Wie mooie designs wilt, hoeft dus echt geen pijn te lijden!

Logo ontwerp

Een goed logo is onderscheidend, simpel en brengt direct een boodschap over.  Het logo moet gedenkwaardig en tijdloos zijn. Een logo gaat meestal minimaal 10 jaar mee en wordt gebruikt op al het communicatiemateriaal naar je klanten. De voordelen van een pakkend logo kunnen niet genoeg benadrukt worden. Wij kunnen je voorzien van een bedrijfslogo die je overal voor kunt gebruiken. Binnen 1 tot 3 opleveringen hebben we een logo staan waar jij volledig tevreden mee bent.

Huisstijl ontwerp

Een complete huisstijl ontwerpen is een feestje voor elke ontwerper. Subtiele verwijzingen, terugkerende vormen of een bepaalde lak op je visitekaartje. Het is een heerlijke uitdaging om individuele producten te ontwerpen die toch samen een eenheid vormen. De producten moeten afzonderlijk staan als een huis en uw grafische imago vertegenwoordigen. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw producten zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en verpakkingen.

Visitekaartje ontwerp

Ondanks het feit dat we tegenwoordig in een hele digitale wereld leven, kan jouw bedrijf of organisatie niet zonder een goed visitekaartje. Als je direct indruk wilt maken, dan zit je goed met een visitekaartje. Snel even contactgegevens uitwisselen met iemand die je tegen komt op een beurs of een visitekaartje om weg te geven aan iemand die wellicht een potentiële klant kent. Wij ontwerpen een visitekaartje en zorgen dat deze past bij de rest van je grafische imago.

Brochure ontwerp

Een brochure is een perfect middel om je doelgroep te informeren. Je kan iets over een product vertellen of laten zien waarom jouw bedrijf zo mooi is. Naast de inhoud speelt het design ook een essentiële rol. Een goed design laat het karakter van je bedrijf zien. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit op de identiteit van je bedrijf.