Wie mooi wil zijn, hoeft pijn te lijden!

Op basis van een jouw communicatiestrategie gaan wij een mooi creatief concept bedenken. We houden hier rekening met je huisstijl en je website. Alles moet namelijk op elkaar aansluiten om de optimale herkenning te creëeren! Wij ontzorgen je volledig. Wie mooie designs wilt, hoeft dus echt geen pijn te lijden!

Logo ontwerp

Een goed logo is onderscheidend, simpel en brengt direct een boodschap over.  Het logo moet gedenkwaardig en tijdloos zijn. Een logo gaat meestal minimaal 10 jaar mee en wordt gebruikt op al het communicatiemateriaal naar je klanten. De voordelen van een pakkend logo kunnen niet genoeg benadrukt worden. Wij kunnen je voorzien van een bedrijfslogo die je overal voor kunt gebruiken. Binnen 1 tot 3 opleveringen hebben we een logo staan waar jij volledig tevreden mee bent.

Huisstijl ontwerp

Een complete huisstijl ontwerpen is een feestje voor elke ontwerper. Subtiele verwijzingen, terugkerende vormen of een bepaalde lak op je visitekaartje. Het is een heerlijke uitdaging om individuele producten te ontwerpen die toch samen een eenheid vormen. De producten moeten afzonderlijk staan als een huis en je grafische imago vertegenwoordigen. Wij helpen je graag met het ontwerpen van producten zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en verpakkingen.

Visitekaartje ontwerp

Ondanks het feit dat we tegenwoordig in een hele digitale wereld leven, kan jouw bedrijf of organisatie niet zonder een goed visitekaartje. Als je direct indruk wilt maken, dan zit je goed met een visitekaartje. Snel even contactgegevens uitwisselen met iemand die je tegen komt op een beurs of een visitekaartje om weg te geven aan iemand die wellicht een potentiële klant kent. Wij ontwerpen een visitekaartje en zorgen dat deze past bij de rest van je grafische imago.

Brochure ontwerp

Een brochure is een perfect middel om je doelgroep te informeren. Je kan iets over een product vertellen of laten zien waarom jouw bedrijf zo mooi is. Naast de inhoud speelt het design ook een essentiële rol. Een goed design laat het karakter van je bedrijf zien. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit op de identiteit van je bedrijf.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

We laten je graag de projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Wil je meer weten over een bepaald project? Bel ons dan gerust op tel: +31 (0)6 40 25 59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com!

Offline
Advertenties

Niet te missen promotie!

Rijschool Pijl had nieuw promotiemateriaal nodig om de doelgroep mee te bereiken. De veelzijdigheid van het bedrijf moest in beeld gebracht worden met professionele fotografie en nabewerking.

Offline
Brochures

Een compleet nieuw jasje.

Laskar las- en snijtechniek heeft sinds de oprichting van het bedrijf een bepaalde stijl gehanteerd in de brochures van machines en lastoebehoren. Deze stijl is al jarenlang niet gewijzigd en was dus eens toe aan een flinke update. Er is een nieuwe stijl ontwikkeld voor de productbladen van Laskar las- en snijtechniek. Alle huidige brochures zijn omgezet naar de nieuwe stijl. Belangrijke merken worden expliciet uitgelicht en voor bepaalde categorieën wordt er een herkenbare sfeerafbeelding gebruikt.