IJzersterk CMS

Volledig ontzorgd met ons eigen Content Management Systeem.

Eenvoudig zelf content beheren

Met IJzersterk CMS geven wij u de beschikking over de meest geavanceerde webtechnologie. Toch kunt u uw webshop eenvoudig zelf beheren! Met ons unieke content management systeem (cms) kunt u content realtime wijzigen, zonder dat daar specifieke technische kennis voor nodig is. Het CMS werkt intuïtief en laat direct zien wat het resultaat is van uw wijzigingen.

Zoekmachine-optimalisatie

Voordat ook maar één bezoeker uw webshop heeft bezocht, heeft u al een doorslaggevende voorspong. Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is namelijk op alle niveau’s in de structuur van uw webshop te verwerken. Daarmee gaat u voor de best mogelijke rankings in de zoekresultaten van zoekmachines.

Online marketingstrategie

IJzersterk CMS biedt volop mogelijkheden voor professionele e-marketing zoals datumgestuurde actiepagina’s. Met ons CMS houdt u de uitvoering van uw online strategie helemaal zelf in de hand.

De mogelijkheden van het IJzersterk CMS:

Nieuwsberichten

Contentpagina's

Productbeheer

REST API

Koppeling met ERP

B2B-portal

Online betalingen

Voorraadbeheer

Productvariaties

SEO

Productfilters

Contractondertekening

Headless CMS

Webshops worden vaak opgebouwd in een CMS zoals WordPress. De front-end (wat de eindgebruiker ziet) en de back-end (wat de webshop beheerder ziet) zitten gezamenlijk in één systeem. Dit lijkt heel handig, maar voor maatwerk oplossingen is dit niet zo. We moeten ons voor een groot deel houden aan de structuur die WordPress ons geeft. De klant wilt echter wel graag een 100% passende oplossing en daarvoor is een Headless CMS dus weer heel handig.

Een headless CMS scheidt de front-end en back-end van elkaar. In het CMS zit alleen de content (back-end) en deze content kan op verschillende platformen worden geplaatst doordat de back-end een REST API is. Zo kunnen producten aangemaakt worden vanuit het IJzersterk CMS, maar ook vanuit een mobiele applicatie die door een derde partij is gemaakt.

In het IJzersterk CMS kun je een gebruiker aanmaken, specifiek voor een bepaalde entiteit. Vervolgens kun je een API sleutel genereren die gekoppeld zit aan die gebruiker. Deze API sleutel kan gedeeld worden met de partij die bijvoorbeeld producten wilt gaan toevoegen of wijzigen. Bij het genereren van een API sleutel kun je tevens de rechten bepalen. Zo kun je een sleutel aanmaken die alleen mag lezen, alleen mag schrijven of die mag lezen/schrijven. Ook kun je per entiteit in het CMS aangeven of deze sleutel daar wat mee mag. Zo kun je bijvoorbeeld een sleutel genereren die alleen producten mag lezen. Deze sleutel mag dan bijvoorbeeld geen berichten of pagina’s lezen. Zo houden we de content in het CMS zo veilig mogelijk!

Gratis demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van IJzersterk CMS? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.
Wij laten graag het platform zien en beantwoorden graag uw vragen.