is de sleutel tot succes.

Het bereiken van je doelgroep via traditionele media zoals billboards, advertenties, brochures en folders is nog steeds heel belangrijk! Offline marketing zorgt voor een toename in vertrouwen en naamsbekendheid,  je krijgt interactie door de persoonlijke benadering die je de klant biedt en je creëert een beleving die de klant nooit zal vergeten.

Advertenties

Adverteren is tegenwoordig een hele doordachte keuze: waar zit mijn doelgroep? Wat is het doel van de advertentie? Een mooi beeld, een pakkende koptekst en duidelijke inhoud zorgt ervoor dat de advertentie de doelgroep bereikt. Wij maken offline- en online advertenties met een creatieve, doelgerichte invulling.

Brochures

Een brochure is een perfect middel om je doelgroep te informeren. Je kan iets over een product vertellen of laten zien waarom jouw bedrijf zo mooi is. Naast de inhoud speelt het design ook een essentiële rol. Een goed design laat het karakter van je bedrijf zien. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit op de identiteit van je bedrijf.

Magazines

Wij kunnen het hele traject verzorgen, van concept en ontwerp tot redactie, fotografie en vormgeving. Wij vinden het geweldig om samen met jou een mooi magazine te maken. Of het nu gaat om een eenmalige uitgave of een maandelijks tijdschrift; wij helpen je graag bij het realiseren van je ideeën!

Flyers

Een flyer is een voordelige en hele effectieve manier om jouw boodschap de wereld in te brengen. Ze zijn erg goedkoop om te laten drukken en zijn gemakkelijk te verspreiden. Het ontwerp van de flyer verdient echter wel de volle aandacht! Een flyer kan bijna niet ongezien weggegooid worden, maar deze moet wel direct de nieuwsgierigheid van de lezer prikkelen!

Signing

Van plakletters tot een full-color reclameprint; Wij kunnen alles voor je maken. Om dit te kunnen realiseren hebben wij de grafische kennis in huis om je volledig te ontzorgen. Wij regelen alles van A tot Z en bieden een volledig pakket aan mogelijkheden voor al je presentatie doeleinden.

Print- en drukwerk

Wij vinden het leuk om jouw opdracht nog beter te realiseren dan je in gedachten had. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk print- & drukwerk en denken graag met je mee over de vele mogelijkheden die er zijn. Wij kunnen je adviseren over het voordeligste aantal, het beste materiaal en de mooiste afwerking. 

Fotografie

Foto’s zijn heel breed inzetbaar, zowel voor offline- als voor online doeleinden. Wij maken de foto’s, bewerken ze en leveren ze in de gewenste bestandsformaten op. Het laten maken van eigen, originele foto’s is zeer belangrijk bij het maken van content. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijf introduceren, producten en/of diensten in de schijnwerpers zetten of de perfecte foto’s laten maken voor je drukwerk.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

We laten je graag de projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Wil je meer weten over een bepaald project? Bel ons dan gerust op tel: +31 (0)6 40 25 59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com!

Offline
Advertenties

Niet te missen promotie!

Rijschool Pijl had nieuw promotiemateriaal nodig om de doelgroep mee te bereiken. De veelzijdigheid van het bedrijf moest in beeld gebracht worden met professionele fotografie en nabewerking.

Offline
Brochures

Een compleet nieuw jasje.

Laskar las- en snijtechniek heeft sinds de oprichting van het bedrijf een bepaalde stijl gehanteerd in de brochures van machines en lastoebehoren. Deze stijl is al jarenlang niet gewijzigd en was dus eens toe aan een flinke update. Er is een nieuwe stijl ontwikkeld voor de productbladen van Laskar las- en snijtechniek. Alle huidige brochures zijn omgezet naar de nieuwe stijl. Belangrijke merken worden expliciet uitgelicht en voor bepaalde categorieën wordt er een herkenbare sfeerafbeelding gebruikt.