Een is het halve werk

Een goed begin is letterlijk het halve werk. Alles begint bij de juiste strategie. Het maakt niet uit wat je precies gaat doen. Het moet duidelijk zijn wie je doelgroep is en hoe we die doelgroep precies gaan bereiken. Daar gaan wij samen met jou naar op zoek. Uiteraard onder het genot van een heerlijke kop koffie!

Campagnes

Wij kunnen je ondersteunen in het hele proces, van het bedenken van je bedrijfsnaam naam tot het realiseren van de webshop. We bepalen de doelgroep die we willen gaan bereiken. Waar hebben jouw (toekomstige) klanten behoefte aan? Hoe gaan we onze boodschap overbrengen? We hebben een professionele uitstraling nodig en een sterk communicatiebeleid. We stellen een waterdicht marketingplan op waarmee we de klanten overtuigen van jouw expertise.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization), wordt gebruikt om websites hoger te laten scoren in zoekmachines. Door zoekmachine optimalisatie word je op voor jouw relevante zoektermen beter gevonden. Optimalisaties worden zowel on-page (content en techniek) als off-page (linkbuilding) gedaan. Wij kunnen je voorzien van een zoekwoordenonderzoek en geven je een advies over welke aspecten je op je website aan moet passen om hoger te gaan scoren.

Zoekmachine advertenties (SEA)

Met betaalde advertenties via Google Ads (voorheen Google Adwords) kun je een plekje kopen in de advertentieruimte boven de organische zoekresultaten in Google. Het bedrijf met het hoogste bod op een bepaald zoekwoord, komt bovenaan. Je bent dus niet veel tijd kwijt om de resultaten van je SEO af te wachten. Met betaalde advertenties kan je direct bovenaan komen in Google. Wij kunnen je begeleiden in je zoekwoordenonderzoek en kunnen samen een Google Ads strategie opstellen.

Social Media Marketing

De impact van Social Media is groot en valt tegenwoordig niet meer te ontkennen. Het niet optimaal inzetten van Social Media is een gemiste kans, zeker omdat je zonder te betalen al veel resultaat kunt behalen. Er zijn honderden miljoenen gebruikers, verdeeld over alle Social Media kanalen. De klant die we willen bereiken zit daar ook bij, maar hoe gaan we dat doen? We stellen samen een strategie op in een Social Media plan en we bepalen de content in een contentplan. Indien gewenst ondersteunen we dit plan met een advertentieplan om nog meer gebruikers te bereiken.

E-mail marketing

E-mail is en blijft een waardevol kanaal voor marketingdoeleinden en om een boodschap over te brengen naar de gewenste doelgroep. Waar Social Media nogal vluchtig kan zijn en zoekmachines pas gebruikt worden als iemand iets nodig heeft, bereikt een e-mailbericht altijd de inbox van de gebruiker. We maken een e-mail template die je telkens opnieuw kunt gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is tekst en afbeeldingen toevoegen. Zo wordt het gemakkelijker dan ooit om een mailing voor je klanten voor te bereiden. Wij ondersteunen je ook bij het maken van een strategie voor het verzamelen van e-mailadressen.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

We laten je graag de projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Wil je meer weten over een bepaald project? Bel ons dan gerust op tel: +31 (0)6 40 25 59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com!

Online
Webshop

Niet nieuw, maar wel stijlvol.

The Vintage Touch richt zich op het verkopen van vintage & tweedehands merkkleding. Het doel is om een betaalbaar aanbod te creëren van bestaande bekende merken. De merken die zij aanbieden zijn o.a. Valentino, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Moncler, Timberland, North Face, en Burberry. Na maanden opereren op Vinted en Facebook werd het tijd om de verkoop via hun eigen webshop te starten. Zij hadden dus nog een converterende webshop nodig die naadloos aansloot bij hun logistieke proces.

Marketing
Campagne

Unieke streetwear met passie gemaakt.

Voor de lancering van het kledingmerk “Base Clothing” hebben wij mogen ondersteunen bij het uitwerken van de hele campagne. Van concept tot realisatie, wij zijn bij het hele proces betrokken geweest.