Online je vindbaar zijn!

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de online vindbaarheid. We maken een platform voor je klanten, een geweldige App om te lanceren in de App Store of een e-mailadres met de eigen bedrijfsnaam. Wij kunnen je volledig ontzorgen en ervoor zorgen dat je online zo optimaal mogelijk kunt benutten.

Websites

Een website moet een gebalanceerde mix van informatie en actie zijn. Wij zetten onze kennis in om dit zo gebruiksvriendelijk mogelijk samen te laten komen. Een logische structuur en een aantrekkelijk design zorgt ervoor dat een bezoeker met zo min mogelijk klikken bij de juiste informatie uit komt.

Webshops

Wij zijn specialist in het ontwerpen en realiseren van onderscheidende en converterende webshops. Samen zorgen we voor online groei via jouw nieuwe webshop. Na livegang helpen we je verder met de online marketing om optimale resultaten uit het nieuwe platform te halen.

Maatwerk webontwikkeling

Standaard software sluit zelden volledig aan op de wens van de gebruiker. Deze software gaat vaak gepaard met een hoge abonnementsprijs voor veel functionaliteiten waarvan je 70% nooit zal gebruiken. Door technieken zoals HTML, PHP en MySQL kunnen wij een volledige maatwerk oplossing maken die volledig aansluit bij jouw wensen.

Hosting

Razendsnelle hosting waardoor jouw website over het web vliegt! Wij ontzorgen je volledig en zorgen dat je direct aan de slag kunt met je website of e-mail.

E-mailadressen

Wij maken het versturen van zakelijke e-mails vanuit een G-Mail account verleden tijd. Verstuur e-mails professioneel vanuit je eigen domein.

Webteksten (SEO)

Wij zijn ervaren in het schrijven van webteksten en zijn gespecialiseerd in het schrijven van online content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Goede SEO teksten zorgen voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid op het internet. Een goed geschreven SEO tekst kan zorgen voor een hoge ranking binnen de zoekmachines en kan op die manier meer bezoekers voor je website opleveren.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

We laten je graag de projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Wil je meer weten over een bepaald project? Bel ons dan gerust op tel: +31 (0)6 40 25 59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com!

Online
Webshop

Leuke kinderkleding, snel besteld!

De winkel van BLOSkinderkleding in Ochten was al een gevestigde naam in het centrum van het dorp. Het is regelmatig druk in de winkel. Online waren er ook al een aantal klanten die regelmatig bestelden, maar dit voldeed toch niet helemaal aan de verwachtingen. Wij hebben BLOSkinderkleding mogen helpen bij het bouwen van een nieuwe webshop die het bestel- en betaalproces zo soepel mogelijk laat verlopen!

Online
Webshop

'Echt' bier maakt een opmars!

Na ruim 80 jaar werd het hoog tijd dat Gorinchem weer een eigen Stadsbrouwerij zou krijgen. Het echte ‘bier’ maakt een opmars in Nederland en in een stad als Gorinchem met een rijke bierhistorie mag een stadsbrouwerij niet ontbreken. Ondertussen is de Stadsbrouwerij een feit en hebben ze diverse bieren op tap en op fles. Deze heerlijke lokale bieren kunnen allemaal geproefd worden in Stadsbrouwerij Dukes. Stadsbrouwerij Dukes was klaar om de stap te maken naar de verkoop via een webshop. Wij hebben daarbij mogen helpen!

Online
Website

Catering op locatie met heerlijke burgers en uitgebreide menu's!

Selfmadeburgers verzorgt catering op locatie, gericht op burgers van uitstekende kwaliteit met zelfgemaakte sauzen, verse broodjes en heerlijke bijgerechten die de ervaring compleet maken. Wat begonnen is als hobby, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Eigenaar, Jochem de Ruiter, had een nieuwe website nodig om zijn klanten online beter te bedienen!

Online
Website

Distributie, Autolaadkranen & Speciaal Transport!

De oorsprong van Alb. Swijnenburg Transporten BV ligt in de distributie. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld in allerlei specialismen. Er moet een website komen die het veelzijdige aanbod aan diensten van Alb. Swijnenburg laat zien aan de klant. Contact opnemen moet centraal staan in het hele verhaal.