Sneller en efficiënter werken

Wil je tijd besparen door efficiënter te werken? Met dit soort vraagstukken zijn wij heel graag bezig! Samen brengen we het huidige bedrijfsproces in kaart en leggen we daar alle mogelijke oplossingen tegenaan. Geen enkel proces is hetzelfde, waardoor een maatwerk applicatie de uitkomst is. We maken een webapplicatie die perfect past bij jouw vraagstuk.

Webapplicatie laten maken

Ben je vaak handmatig gegevens aan het invoeren of moeten bepaalde gegevens nog omgezet worden naar een digitaal overzicht? Met dit soort handelingen wil je liever niet bezig zijn, dus het is ideaal om dit te automatiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tool waarbij klanten online een maatwerk offerte kunnen opstellen of het bijhouden van je urenregistratie.

Zo pakken wij maatwerk webontwikkeling aan

1. Oriëntatie

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar je bedrijf zich op richt, zodat wij een product maken dat naadloos aansluit bij het bedrijf en het bedrijfsproces. Ook zullen we de eisen en wensen voor het product in kaart gaan brengen. Niet minder belangrijk: ook leren we elkaar kennen en leggen we de basis voor een langdurige samenwerking!

2. Realisatie van je product

Op basis van de eisen en wensen bouwen wij je product. In deze periode zal er intensief contact zijn. Met goede communicatie bereiken we op een efficiënte manier het gewenste resultaat.

3. Livegang & nazorg

Als het gewenste resultaat bereikt is, publiceren wij het product naar een live omgeving. Hier houdt ons werk niet op. Wij monitoren het product, doen eventuele updates en zorgen dat het product volledig naar behoren blijft werken! Ook bieden wij volledige ondersteuning en training aan zodat iedereen met het product aan de slag kan!

Waarom een maatwerk applicatie?

Efficiënter werken
100%
Processen versnellen
100%
Tijd besparen
100%
Kosten besparen
100%
Minder kans op fouten
100%
Meer tijd voor belangrijkere werkzaamheden
100%