Wij kunnen je helpen met

Webshops

Verkoop je producten online op een effectieve webshop waarmee je organisatie of merk resultaten boekt.

Webapplicaties & Tools

Werk efficiënter en sneller door je bedrijfsproces te stroomlijnen met webapplicaties en online tools.

Online Platforms

Breng mensen, diensten en informatie online bij elkaar. Wij helpen jou met het realiseren van innovatieve ideeën.

(API-)integraties

Bespaar tijd en geld door externe diensten te integreren zoals administratie, CRM, marketing of voorraadbeheer.

Zo werken we samen aan een resultaat

Oriëntatie

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar je bedrijf zich op richt, zodat wij een webshop maken die naadloos aansluit bij het bedrijf en de doelgroep. Ook zullen we de eisen en wensen voor de webshop in kaart gaan brengen.

Realisatie

Op basis van de eisen en wensen bouwen wij de webshop. In deze periode zal er intensief contact zijn tussen IJzersterk en de klant. Met goede communicatie bereiken we op een efficiënte manier het gewenste resultaat.

Oplevering

Als het gewenste resultaat bereikt is, publiceren wij de nieuwe webshop naar de live omgeving. Hier houdt ons werk niet op. Wij monitoren de webshop, doen eventuele updates en zorgen dat de webshop er op elk apparaat goed uit blijft zien!

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

We laten je graag de projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Wil je meer weten over een bepaald project? Bel ons dan gerust op tel: +31 (0)6 40 25 59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com!

Online
Webshop

'Echt' bier maakt een opmars!

Na ruim 80 jaar werd het hoog tijd dat Gorinchem weer een eigen Stadsbrouwerij zou krijgen. Het echte ‘bier’ maakt een opmars in Nederland en in een stad als Gorinchem met een rijke bierhistorie mag een stadsbrouwerij niet ontbreken. Ondertussen is de Stadsbrouwerij een feit en hebben ze diverse bieren op tap en op fles. Deze heerlijke lokale bieren kunnen allemaal geproefd worden in Stadsbrouwerij Dukes. Stadsbrouwerij Dukes was klaar om de stap te maken naar de verkoop via een webshop. Wij hebben daarbij mogen helpen!

Online
Webshop

Unieke, handgemaakte accessoires!

Babesfavorites was al een tijdje actief op Facebook en Instagram met het verkopen van unieke, handgemaakte accessoires. Alle communicatie verliep via Facebook en Instagram berichten. Uiteindelijk kreeg Babesfavorites zoveel aanvragen dat het tijd was voor een eigen webshop. Wij hebben deze webshop voor Babesfavorites in elkaar mogen zetten.