fbpx

Webshop laten maken

Wij kunnen je helpen met

Webshops

Verkoop je producten online op een effectieve webshop waarmee je organisatie of merk resultaten boekt.

Webapplicaties & Tools

Werk efficiënter en sneller door je bedrijfsproces te stroomlijnen met webapplicaties en online tools.

Online Platforms

Breng mensen, diensten en informatie online bij elkaar. Wij helpen jou met het realiseren van innovatieve ideeën.

(API-)integraties

Bespaar tijd en geld door externe diensten te integreren zoals administratie, CRM, marketing of voorraadbeheer.

Zo werken we samen aan een resultaat

Oriëntatie

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar je bedrijf zich op richt, zodat wij een webshop maken die naadloos aansluit bij het bedrijf en de doelgroep. Ook zullen we de eisen en wensen voor de webshop in kaart gaan brengen.

Realisatie

Op basis van de eisen en wensen bouwen wij de webshop. In deze periode zal er intensief contact zijn tussen IJzersterk en de klant. Met goede communicatie bereiken we op een efficiënte manier het gewenste resultaat.

Oplevering

Als het gewenste resultaat bereikt is, publiceren wij de nieuwe webshop naar de live omgeving. Hier houdt ons werk niet op. Wij monitoren de webshop, doen eventuele updates en zorgen dat de webshop er op elk apparaat goed uit blijft zien!

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

We laten je graag de projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Wil je meer weten over een bepaald project? Bel ons dan gerust op tel: +31 (0)6 40 25 59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com!

Online
Webshop

Unieke, handgemaakte accessoires!

Babesfavorites was al een tijdje actief op Facebook en Instagram met het verkopen van unieke, handgemaakte accessoires. Alle communicatie verliep via Facebook en Instagram berichten. Uiteindelijk kreeg Babesfavorites zoveel aanvragen dat het tijd was voor een eigen webshop. Wij hebben deze webshop voor Babesfavorites in elkaar mogen zetten.

Online
Webshop

Je telefoon of tablet leeft langer met goede kabels en adapters!

SmartphoneMaken is gespecialiseerd in reparaties van telefoons, tablets en laptops. Naast het repareren van apparaten bieden ze ook goede randapparatuur aan van hoge kwaliteit. Aangezien de verkoop van randapparatuur zo’n grote rol begon te spelen, is er besloten om een aparte webshop op te zetten voor de verkoop van kabels en adapters voor telefoons en tablet.

Marketing
Campagne

Unieke streetwear met passie gemaakt.

Voor de lancering van het kledingmerk “Base Clothing” hebben wij mogen ondersteunen bij het uitwerken van de hele campagne. Van concept tot realisatie, wij zijn bij het hele proces betrokken geweest.

Online
Webshop

Niet nieuw, maar wel stijlvol.

The Vintage Touch richt zich op het verkopen van vintage & tweedehands merkkleding. Het doel is om een betaalbaar aanbod te creëren van bestaande bekende merken. De merken die zij aanbieden zijn o.a. Valentino, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Moncler, Timberland, North Face, en Burberry. Na maanden opereren op Vinted en Facebook werd het tijd om de verkoop via hun eigen webshop te starten. Zij hadden dus nog een converterende webshop nodig die naadloos aansloot bij hun logistieke proces.