Wij kunnen je helpen met

Websites

Vertel je verhaal overtuigend op een doordachte website waarmee je organisatie of merk resultaat boekt.

Webapplicaties & Tools

Werk efficiënter en sneller door je bedrijfsproces te stroomlijnen met webapplicaties en online tools.

Online Platforms

Breng mensen, diensten en informatie online bij elkaar. Wij helpen jou met het realiseren van innovatieve ideeën.

(API-)integraties

Bespaar tijd en geld door externe diensten te integreren zoals administratie, CRM, marketing of voorraadbeheer.

Zo werken we samen aan een resultaat

Oriëntatie

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar je bedrijf zich op richt, zodat wij een website maken die naadloos aansluit bij het bedrijf en de doelgroep. Ook zullen we de eisen en wensen voor de website in kaart gaan brengen.

Realisatie

Op basis van de eisen en wensen bouwen wij de website. In deze periode zal er intensief contact zijn tussen IJzersterk en de klant. Met goede communicatie bereiken we op een efficiënte manier het gewenste resultaat.

Oplevering

Als het gewenste resultaat bereikt is, publiceren wij de nieuwe website naar de live omgeving. Hier houdt ons werk niet op. Wij monitoren de website, doen eventuele updates en zorgen dat de website er op elk apparaat goed uit blijft zien!

Waarom klanten voor ons kiezen

Voordelig

Persoonlijk

Snel resultaat

Flexibel

Snel schakelen

Wat wij al gemaakt hebben

Deze bedrijven gingen je voor

Alexandra den Breejen
Lees verder
Fijne samenwerking, er wordt goed geluisterd naar je wensen en dit wordt perfect vertaald naar de digitale omgeving. Hartelijk dank voor de hulp!
Dick de Jong
Lees verder
De mannen van IJzersterk zijn echt ijzersterk gebleken! Wat een mooie website hebben zij voor onze stichting gebouwd! Ze luisterden goed naar onze wensen en waren snel met reageren. Een compliment voor hun geduld en voor het resultaat! Wij zijn er erg blij mee!
Pieter Swijnenburg
Lees verder
Een zeer enthousiast en creatief duo, met oog voor detail en design! Ik ben heel blij met het resultaat wat ze gerealiseerd hebben!
Rik Quak
Lees verder
IJzersterk producties heeft mij uitstekend geholpen. Duidelijke en snelle communicatie met een luisterend oor voor mijn wensen. Erg tevreden met de website!
Kees-Jan van Genderen
Lees verder
Na enige samenwerking kan ik zeggen dat deze jongens altijd klaar staan om je te helpen binnen korte tijd en erg betrokken zijn geweest bij het succes van mijn onderneming!
Mike Sterk
Lees verder
Het team van IJzersterk heeft mij geholpen om mijn eigen blog, QualityTimes, te lanceren. Ik had totaal geen ervaring met het maken van een blog en de inrichting hiervan. Het team heeft goed naar mijn wensen geluisterd en deze precies laten terugkomen in de huis style. Als ik een vraag heb omtrent implementatie wordt dit snel opgepakt. Ik raad dan ook iedereen aan om je vraagstuk bij het team van IJzersterk neer te leggen.
Evert den Toom
Lees verder
Zeer te spreken over de webshop die IJzersterk Producties voor ons heeft geleverd. IJzersterk is meedenkend en proactief. Niet alleen wordt er aan de gang gegaan met de gestelde eisen. Ook worden er opties aangedragen die bijdragen aan een nog betere en functionelere webshop. IJzersterk heeft voor ons een fantastisch eindproduct afgeleverd en we hebben een super samenwerking gehad. We gaan nu verder waarbij IJzersterk onze website zal blijven onderhouden.
Martin Ruitenberg
Lees verder
Wat een mooie professionele website hebben we dankzij IJzersterk produkties! Mooi vormgegeven en alles overzichtelijk. De service is ook uitstekend. Alles maken ze naar onze wens en kan aangepast worden naar behoefte. En snel! Je stelt een vraag en meteen wordt het uitgevoerd. Ik raad iedereen aan om een mooie website door dit geweldige team te laten bouwen!
Peter Kuipers
Lees verder
Geweldige ervaring om met deze jongens samen te werken. Ze blijven altijd zoeken naar verbetering en perfectie. Zo zie ik dat graag. Bedankt!
Previous
Next

Wil je een website laten maken?

Stuur ons een berichtje en we maken snel een afspraak!