Wij kunnen je helpen met

Websites

Vertel je verhaal overtuigend op een doordachte website waarmee je organisatie of merk resultaat boekt.

Webapplicaties & Tools

Werk efficiënter en sneller door je bedrijfsproces te stroomlijnen met webapplicaties en online tools.

Online Platforms

Breng mensen, diensten en informatie online bij elkaar. Wij helpen jou met het realiseren van innovatieve ideeën.

(API-)integraties

Bespaar tijd en geld door externe diensten te integreren zoals administratie, CRM, marketing of voorraadbeheer.

Zo werken we samen aan een resultaat

Oriëntatie

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar je bedrijf zich op richt, zodat wij een website maken die naadloos aansluit bij het bedrijf en de doelgroep. Ook zullen we de eisen en wensen voor de website in kaart gaan brengen.

Realisatie

Op basis van de eisen en wensen bouwen wij de website. In deze periode zal er intensief contact zijn tussen IJzersterk en de klant. Met goede communicatie bereiken we op een efficiënte manier het gewenste resultaat.

Oplevering

Als het gewenste resultaat bereikt is, publiceren wij de nieuwe website naar de live omgeving. Hier houdt ons werk niet op. Wij monitoren de website, doen eventuele updates en zorgen dat de website er op elk apparaat goed uit blijft zien!

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

We laten je graag de projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Wil je meer weten over een bepaald project? Bel ons dan gerust op tel: +31 (0)6 40 25 59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com!

Online
Website

Hét loonbedrijf van de regio!

Gebr. de Jong moet een platform worden waar klanten alle informatie moeten kunnen vinden die zij nodig hebben. De activiteiten die Gebr. de Jong uitvoeren zijn heel veelzijdig, dus de klant moet goed geïnformeerd worden over wat Gebr. de Jong allemaal kan. Dit hebben wij vertaald naar een website met een duidelijke structuur en heldere teksten.

Online
Website

Klassiek en tegelijkertijd modern!

Een website die zowel klassiek als modern moet zijn. De website moet net zo warm zijn als de klanken van Sopraan Annelies Schep. Informatie over Annelies en haar agenda moet snel en gemakkelijk benaderbaar zijn. Opdrachtgevers moeten haar portfolio foto’s direct van de website kunnen downloaden in hoge resolutie.