Ons werk

We laten je graag een aantal projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

pijl-5-min.png
Benieuwd naar ons werk? Klik hieronder op een van onze projecten. Wil je meer weten? Bel ons gerust op +31 (0)6 4025 5999 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com

Martien Alblas – Maatwerk WordPress website

Martien Alblas Advies & Projecten (MAAP) is gespecialiseerd in het onderzoeken en oplossen van gebouwschades, en het onderzoeken van de algehele technische gebouwkwaliteit. Ook het regisseren van herstel- en (complexe) onderhoudsprojecten valt binnen de expertise. MAAP richt zich specifiek op professionele gebouweigenaren, overheden en gebouwbeheerders die vraagstukken hebben op het gebied van specifieke gebreken, of complexe onderhoudsvraagstukken.

Bekijk project

Just Be You Massage – Logo ontwerp

Just be You Massage wilt graag samen met jou kijken wat er nodig is om van je klachten af te komen. Lichamelijke klachten proberen jou iets te vertellen. Ga jij steeds over je eigen grenzen heen? Luister je niet naar wat jij nodig hebt? Zit er veel boosheid, angst of verdriet in jou? Wat heb jij nodig in deze tijd, om jezelf beter, leuker, gezelliger of liefdevoller te voelen? Wie ben jij? Daar helpt Just Be You Massage bij.

Bekijk project

LVP Bouw – Logo ontwerp

Wij hebben een logo gemaakt voor Leon van der Plas Bouw. Leon is gespecialiseerd in allerlei bouwwerkzaamheden zoals metselwerk, dakkappen monteren, goten betimmeren en dakramen plaatsen.

Bekijk project

IM Brouwer – Promotievideo Lasrobot

Afgelopen periode is er hard gewerkt aan een lasrobotinstallatie bij I.M. Brouwer. Deze lasrobot zal ingezet gaan worden om hoofdzakelijk onze scheepsladderbanen in staal, aluminium en RVS te produceren. De kwaliteit van onze scheepsladderbanen zal hierdoor van een constante hoge kwaliteit zijn en de productie neemt sterk toe. Wij hebben een video gemaakt om deze lasrobot te promoten.

Bekijk project

Hovenier de Beuk – Maatwerk WordPress website

Met ruim 30 jaar ervaring is Arjan Boom een allround hovenier. Met doorpakken en oog voor detail werkt hij stap voor stap naar je droomtuin toe. Klanttevredenheid staat bij hem hoog in het vaandel. Voor al je tuinwensen ben je bij hem aan het juiste adres. Arjan wilt zijn afgeronde werkzaamheden ook online kunnen tonen aan zijn nieuwe en bestaande klanten. Wij hebben dit voor hem mogelijk gemaakt.

Bekijk project

IM Brouwer – Advertentie

IM Brouwer Industriële Metaalwerken B.V. besteed veel aandacht aan hun offline- en online marketing. Zo hadden ze een advertentie nodig om in het kerkblad “Stationsstraat gereformeerde kerk” te staan. Aangezien wij nauw samenwerken met IM Brouwer, kwam deze vraag bij ons terecht. Wij moesten in 1 advertentie alle afdelingen en expertises van IM Brouwer laten zien. Dit heeft geresulteerd in het design hiernaast.

Bekijk project

Starburg Verhuur – Logo, Style guide en visitekaartje

Starburg Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur van machines zoals hoogwerkers, minihijskranen, bouwliften, hefsteigers, hangbruggen, glasliften, bouwkranen en klimmaterialen. Starburg Verhuur is een jonge onderneming waarin er nog geen aandacht was besteed aan de offline- en online aanwezigheid. Wij hebben, samen met Pieter van Starburg Verhuur, mogen sparren over de offline- en online uitstraling.

Bekijk project

Op Maat Gemaakt YK – Logo en Huisstijl

Yoeri is in februari 2021 gestart met Op Maat Gemaakt YK. In 2020 is hij afgestudeerd aan het HMC in de opleiding meubelmaker. Tijdens zijn opleiding kreeg hij al verschillende aanvragen voor projecten van familie en vrienden. Al snel merkte hij dat hij het leuk vond om mensen blij te maken met zijn kwaliteiten. Na het oprichten van het bedrijf, hebben wij hem mogen helpen bij de volgende stap: een professionele huisstijl!

Bekijk project

BLOSkinderkleding – Maatwerk WordPress webshop

BLOSkinderkleding is een gevestigde naam in Ochten. Klanten uit het dorp en de regio komen er graag. Online bestellingen waren er ook, maar de webshop voldeed niet helemaal aan de verwachtingen. IJzersterk Producties hielp BLOSkinderkleding met het opzetten van een nieuwe en inspirerende webshop. Zeer tot tevredenheid! Het bestellen en betalen verlopen nu heel soepel.

Bekijk project

SmartphoneMaken – Maatwerk WordPress website

SmartphoneMaken in Hamont-Achel (België) is gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets en gameconsoles. De USP’s zijn: direct helpen, beste prijs-kwaliteitverhouding en reparatie van alle merken en modellen. De meeste klanten kwamen binnen via mond-tot-mondreclame. Dat is mooi, maar in dit digitale tijdperk kan dat beter. IJzersterk heeft SmartphoneMaken geholpen bij het neerzetten van een prachtige website, die nu ook klanten naar de winkel trekt!

Bekijk project

De Kuiperhoeve – Maatwerk WordPress website

Ruimte en vrij ademen! Dat ervaar je bij de Kuiperhoeve in Giessenburg. Op de 12e-eeuwse woonheuvel langs het kronkelende riviertje de Giessen verrees na een felle brand in 2005 de Kuiperhoeve letterlijk uit de as. De herbouwde boerderij verraadt de rijke cultuur van weleer. De Kuiperhoeve had een website nodig om kamers en studio’s aan te bieden voor verhuur. Die heeft IJzersterk Producties voor zijn rekening genomen.

Bekijk project

Berkel Centrum West – Promotievideo’s

Berkel Centrum West is een groots nieuwbouw plan in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Door de coronamaatregelen kon er geen verkoop evenement georganiseerd worden. In opdracht van ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie mochten wij twee video’s maken: één over het bouwplan en één over de digitale start van de verkoop.

Bekijk project

Stadsbrouwerij Dukes – Maatwerk WordPress webshop

Na ruim 80 jaar heeft Gorinchem weer een eigen stadsbrouwerij! Eindelijk, want het ‘echte’ bier maakt een opmars in Nederland en in een stad als Gorinchem – met een rijke bierhistorie – mag een stadsbrouwerij niet ontbreken. Stadsbrouwerij Dukes heeft diverse lekkere lokale bieren op tap en op fles. Je kunt ze zelf in de stadsbrouwerij proeven. Bij deze bruisende onderneming hoort natuurlijk een prachtige webshop. Die heeft IJzersterk Producties verzorgd. ‘Proef’ ‘m zelf!

Bekijk project

I.M. Brouwer – Bedrijfsvideo

IM Brouwer heeft unieke, hoogwaardige snijmachines staan die door allerlei soorten materiaal heen kunnen snijden. Om deze werkzaamheden te promoten op hun website en Social Media, moest er een sfeerimpressie over de snijtechniek gemaakt worden. In de video moesten we het hele proces, van offerte tot oplevering, laten zien.

Bekijk project

Selfmadeburgers – Maatwerk WordPress website

Selfmadeburgers verzorgt catering op locatie, met een uitgebreid en creatief menu. Voor iedere gelegenheid, zoals bruiloften, feestjes, etentjes en bedrijfsbijeenkomsten. Wat begon als een hobby, groeide uit tot een volwaardig bedrijf. Eigenaar Jochem de Ruiter had een nieuwe website nodig om zijn klanten online beter te bedienen. IJzersterk heeft daarvoor gezorgd.

Bekijk project

TLS Totaal in LasService BV – Bedrijfsvideo

TLS levert al jarenlang bekende merken zoals Kemppi, Miller en Weldkar. Hoe zorgen zij elke dag weer voor tevreden klanten? Dit verhaal moesten wij in een zo kort mogelijke tijd vertellen. Dit is een hele uitdaging, want de activiteiten van TLS Totaal in LasService BV zijn heel gevarieerd!

Bekijk project