Ons werk

We laten je graag een aantal projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben.

I.M. Brouwer Kabeldraagsystemen B.V.

IM Brouwer kabeldraagsystemen is vanaf 2005 actief in de professionele markt van martieme en metaal gerelateerde producten. Zij produceren, leveren en monteren scheepsladderbanen in voornamelijk de maritieme sector. Zij maken gebruik van een ultra moderne lasrobotinstallatie voor de productie van de scheepsladderbanen en bijbehorende bochtstukken. Dit doen ze in hun eigen bedrijfshal te Hardinxveld-Giessendam.

DREBBL

Lassen en automatiseren zit hun in het bloed. Waar de één ervaring haalt uit zijn carrière in de lastechniek wordt de ander getriggerd door oplossingen te bedenken waar andere partijen stoppen. Ze staan voor oplossingen die programmeren vereenvoudigd. Oplossingen die voor iedereen bereikbaar en onbeperkt uitvoerbaar zijn en leiden naar een constante kwaliteit, een verbeterd bedrijfsrendement en een verhoging van de werknemerstevredenheid.

Hovenier de Beuk

Met ruim 30 jaar ervaring is Arjan Boom een allround hovenier. Met doorpakken en oog voor detail werkt hij stap voor stap naar je droomtuin toe. Klanttevredenheid staat bij hem hoog in het vaandel. Voor al je tuinwensen ben je bij hem aan het juiste adres. Arjan wilt zijn afgeronde werkzaamheden ook online kunnen tonen aan zijn nieuwe en bestaande klanten. Wij hebben dit voor hem mogelijk gemaakt.

SmartphoneMaken

SmartphoneMaken in Hamont-Achel (België) is gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets en gameconsoles. De USP’s zijn: direct helpen, beste prijs-kwaliteitverhouding en reparatie van alle merken en modellen. De meeste klanten kwamen binnen via mond-tot-mondreclame. Dat is mooi, maar in dit digitale tijdperk kan dat beter. IJzersterk heeft SmartphoneMaken geholpen bij het neerzetten van een prachtige website, die nu ook klanten naar de winkel trekt!