fbpx

Ons werk

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

We laten je graag de projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Wil je meer weten over een bepaald project? Bel ons dan gerust op tel: +31 (0)6 40 25 59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com!

Online
Website

Catering op locatie met heerlijke burgers en uitgebreide menu's!

Selfmadeburgers verzorgt catering op locatie, gericht op burgers van uitstekende kwaliteit met zelfgemaakte sauzen, verse broodjes en heerlijke bijgerechten die de ervaring compleet maken. Wat begonnen is als hobby, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Eigenaar, Jochem de Ruiter, had een nieuwe website nodig om zijn klanten online beter te bedienen!

Online
Website

Iedereen doet ertoe, alles heeft waarde!

De Gezel, een uit de hand gelopen burgerinitiatief met een grote maatschappelijke functie, vangt mensen op die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze transformeren versleten meubels in mooie, antieke kunstwerken. De Gezel is een inspirerend maatschappelijk initiatief, en wij zijn trots dat we daar de website voor hebben mogen maken!

Video
Bedrijfsvideo

I.M. Brouwer - Promotievideo snijtechniek

IM Brouwer heeft unieke, hoogwaardige snijmachines staan die door allerlei soorten materiaal heen kunnen snijden. Om deze werkzaamheden te promoten op hun website en Social Media, moest er een sfeerimpressie over de snijtechniek gemaakt worden. In de video moesten we het hele proces, van offerte tot oplevering, laten zien.

Online
Website

Distributie, Autolaadkranen & Speciaal Transport!

De oorsprong van Alb. Swijnenburg Transporten BV ligt in de distributie. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld in allerlei specialismen. Er moet een website komen die het veelzijdige aanbod aan diensten van Alb. Swijnenburg laat zien aan de klant. Contact opnemen moet centraal staan in het hele verhaal.

Online
Webshop

Unieke, handgemaakte accessoires!

Babesfavorites was al een tijdje actief op Facebook en Instagram met het verkopen van unieke, handgemaakte accessoires. Alle communicatie verliep via Facebook en Instagram berichten. Uiteindelijk kreeg Babesfavorites zoveel aanvragen dat het tijd was voor een eigen webshop. Wij hebben deze webshop voor Babesfavorites in elkaar mogen zetten.

Online
Webshop

Je telefoon of tablet leeft langer met goede kabels en adapters!

SmartphoneMaken is gespecialiseerd in reparaties van telefoons, tablets en laptops. Naast het repareren van apparaten bieden ze ook goede randapparatuur aan van hoge kwaliteit. Aangezien de verkoop van randapparatuur zo’n grote rol begon te spelen, is er besloten om een aparte webshop op te zetten voor de verkoop van kabels en adapters voor telefoons en tablet.

Online
Website

Hét loonbedrijf van de regio!

Gebr. de Jong moet een platform worden waar klanten alle informatie moeten kunnen vinden die zij nodig hebben. De activiteiten die Gebr. de Jong uitvoeren zijn heel veelzijdig, dus de klant moet goed geïnformeerd worden over wat Gebr. de Jong allemaal kan. Dit hebben wij vertaald naar een website met een duidelijke structuur en heldere teksten.

Online
Webshop

Niet nieuw, maar wel stijlvol.

The Vintage Touch richt zich op het verkopen van vintage & tweedehands merkkleding. Het doel is om een betaalbaar aanbod te creëren van bestaande bekende merken. De merken die zij aanbieden zijn o.a. Valentino, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Moncler, Timberland, North Face, en Burberry. Na maanden opereren op Vinted en Facebook werd het tijd om de verkoop via hun eigen webshop te starten. Zij hadden dus nog een converterende webshop nodig die naadloos aansloot bij hun logistieke proces.

Video
Bedrijfsvideo

Introductie in vogelvlucht.

TLS levert al jarenlang bekende merken zoals Kemppi, Miller en Weldkar. Hoe zorgen zij elke dag weer voor tevreden klanten? Dit verhaal moesten wij in een zo kort mogelijke tijd vertellen. Dit is een hele uitdaging, want de activiteiten van TLS Totaal in LasService BV zijn heel gevarieerd!

Offline
Advertenties

Niet te missen promotie!

Rijschool Pijl had nieuw promotiemateriaal nodig om de doelgroep mee te bereiken. De veelzijdigheid van het bedrijf moest in beeld gebracht worden met professionele fotografie en nabewerking.

Online
Website

Klassiek en tegelijkertijd modern!

Een website die zowel klassiek als modern moet zijn. De website moet net zo warm zijn als de klanken van Sopraan Annelies Schep. Informatie over Annelies en haar agenda moet snel en gemakkelijk benaderbaar zijn. Opdrachtgevers moeten haar portfolio foto’s direct van de website kunnen downloaden in hoge resolutie.

Video
Nominatievideo

Verliezen wordt haast onmogelijk...

Arjan den Besten van Florys is genomineerd als finalist voor Financial of the Year. Wij hebben de mooie taak gekregen om zijn nominatievideo te maken!

Offline
Brochures

Een compleet nieuw jasje.

Laskar las- en snijtechniek heeft sinds de oprichting van het bedrijf een bepaalde stijl gehanteerd in de brochures van machines en lastoebehoren. Deze stijl is al jarenlang niet gewijzigd en was dus eens toe aan een flinke update. Er is een nieuwe stijl ontwikkeld voor de productbladen van Laskar las- en snijtechniek. Alle huidige brochures zijn omgezet naar de nieuwe stijl. Belangrijke merken worden expliciet uitgelicht en voor bepaalde categorieën wordt er een herkenbare sfeerafbeelding gebruikt.

Marketing
Campagne

Unieke streetwear met passie gemaakt.

Voor de lancering van het kledingmerk “Base Clothing” hebben wij mogen ondersteunen bij het uitwerken van de hele campagne. Van concept tot realisatie, wij zijn bij het hele proces betrokken geweest.

Offline
Flyer

Een heleboel herkenbaarheid op één A4!

SmartphoneMaken.be is in 2020 opgericht en gaat de belgische markt voorzien van telefoon & laptop reparaties. Er was nog geen promotiemateriaal om de potentiële klanten te bereiken. Toch moest de huisstijl van het bedrijf in de buurt blijven van het moederbedrijf, S.O.S. Repair uit Eindhoven.

Online
Website

Online laat kunst leven.

In juni 1974 kwamen 16 Nederlandse en Europese kunstenaars naar Gorinchem voor het eerste Symposion. Het resulteerde in een unieke kunstmanifestatie waarbij natuur en geometrische abstractie de hoofdrol speelde en verbinding werd gelegd met de Gorcumse maakindustrie. Vanaf dat moment speelt kunst een rol in Gorinchem. Talloze beelden in de openbare ruimte getuigen daarvan. Het enige wat Symposion Gorinchem nog nodig had, was een mooie website om hun volgers van de juiste informatie te kunnen voorzien!

Online
Website

Het koud hebben is zo ouderwets.

Ruitenberg Installatietechniek had al wel een website, maar deze sloot niet aan bij de verwachtingen van de bezoekers. De website had ook een heel hoog bouncepercentage, wat betekent dat veel bezoekers na het landen op de homepagina gelijk weer weg gaan.