Klantverhalen

Benieuwd naar onze referenties? Lees hier een aantal klantverhalen.

Nobotel

Nobotel zorgt dat je overal en altijd kunt werken, met de beste service en zonder verrassingen. Ze zorgen dat je alleen betaalt voor de capaciteit die gebruikt wordt, zonder onverwachte kosten en met een ongekend hoog serviceniveau. Sinds 2006 biedt Nobotel op deze manier het beste zakelijke mobiele telefonie pakket voor haar klanten en business partners. Met een landelijk dekkend business partner kanaal en ruim 1000 klanten behoort Nobotel tot de top van virtuele mobiele aanbieders.

Servicedesk Thanatopraxie

Afscheid nemen van een overleden dierbare is een belangrijke fase van het rouwproces. Soms lijkt de staat van het lichaam echter een persoonlijk afscheid in de weg te staan. In zulke gevallen kan thanatopraxie (net als restauratie) een oplossing bieden. Dankzij specialistische thanatopraxie kunnen nabestaanden vaak toch nog één keer de hand vasthouden van hun dierbare, een laatste keer de arm strelen of een aai over de wang geven.

I.M. Brouwer Kabeldraagsystemen B.V.

IM Brouwer kabeldraagsystemen is vanaf 2005 actief in de professionele markt van martieme en metaal gerelateerde producten. Zij produceren, leveren en monteren scheepsladderbanen in voornamelijk de maritieme sector. Zij maken gebruik van een ultra moderne lasrobotinstallatie voor de productie van de scheepsladderbanen en bijbehorende bochtstukken. Dit doen ze in hun eigen bedrijfshal te Hardinxveld-Giessendam.

DREBBL

Lassen en automatiseren zit hun in het bloed. Waar de één ervaring haalt uit zijn carrière in de lastechniek wordt de ander getriggerd door oplossingen te bedenken waar andere partijen stoppen. Ze staan voor oplossingen die programmeren vereenvoudigd. Oplossingen die voor iedereen bereikbaar en onbeperkt uitvoerbaar zijn en leiden naar een constante kwaliteit, een verbeterd bedrijfsrendement en een verhoging van de werknemerstevredenheid.

Hovenier de Beuk

Met ruim 30 jaar ervaring is Arjan Boom een allround hovenier. Met doorpakken en oog voor detail werkt hij stap voor stap naar je droomtuin toe. Klanttevredenheid staat bij hem hoog in het vaandel. Voor al je tuinwensen ben je bij hem aan het juiste adres. Arjan wilt zijn afgeronde werkzaamheden ook online kunnen tonen aan zijn nieuwe en bestaande klanten. Wij hebben dit voor hem mogelijk gemaakt.

SmartphoneMaken

SmartphoneMaken in Hamont-Achel (België) is gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets en gameconsoles. De USP’s zijn: direct helpen, beste prijs-kwaliteitverhouding en reparatie van alle merken en modellen. De meeste klanten kwamen binnen via mond-tot-mondreclame. Dat is mooi, maar in dit digitale tijdperk kan dat beter. IJzersterk heeft SmartphoneMaken geholpen bij het neerzetten van een prachtige website, die nu ook klanten naar de winkel trekt!