Website

Klant: Pieter Swijnenburg
Categorie: Online
Kenmerken: WordPress CMS, Minimalistisch

Vraagstuk

Een platform waar zowel bestaande klanten als nieuwe klanten wat aan moeten hebben. Kernwoorden waren minimalistisch, overzichtelijk en doelgericht. Bestaande klanten moeten met zo min mogelijk klikken de contactgegevens kunnen vinden. Nieuwe klanten moeten zich gemakkelijk in kunnen lezen over de mogelijkheden die Alb. Swijnenburg Transporten BV te bieden heeft.

Resultaat

Een minimalistische homepagina met een CTA. De bezoeker staat voor een simpele keuze: wil ik meer informatie of wil ik direct naar de contactgegevens? Bestaande klanten zullen eerder voor de contactgegevens kiezen terwijl nieuwe klanten dieper de diensten in duiken. Na het bereiken van de homepagina kunnen wij binnen één klik aan de informatiebehoefte van de bezoeker voldoen.

Diensten

Alb. Swijnenburg Transporten BV richt zicht op 3 activiteiten: Distributie, Autolaadkranen en Speciaal Transport. Deze activiteiten moesten op de “Diensten” pagina direct duidelijk worden. Vandaar dat wij gekozen hebben voor tekst met een afbeelding als ondersteuning. Zo komt de bezoeker snel bij de benodigde informatie.

Over ons

Bij Alb. Swijnenburg Transporten BV is de historie van het bedrijf heel belangrijk. Sommige relaties met klanten bestaan al tientallen jaren lang. De betrouwbaarheid en authenticiteit van het bedrijf moest heel duidelijk naar voren komen. Daarom is er gekozen voor een hele uitgebreide “Over ons” pagina.