Campagne

Klant: Evert den Toom & Boudewijn Brandwijk
Categorie: Online, Marketing, Design, Video
Kenmerken: Adobe Illustrator, WooCommerce webshop, Adobe InDesign, Aftermovie

Vraagstuk

Voor de lancering van het kledingmerk “Base Clothing” hebben wij mogen ondersteunen bij het uitwerken van de hele campagne. Van concept tot realisatie, wij zijn bij het hele proces betrokken geweest.

Logo ontwerp

Voor de lancering van het kledingmerk Base Clothing hebben wij een logo ontworpen wat perfect past bij de stijl van het merk. Dit logo is ook verwerkt in de designs van de T-Shirts van de eerste collectie genaamd “C119”.

Voor de tweede collectie genaamd “C219” wilden de jongens van Base Clothing een toevoeging op het huidige logo. Het moest subtiel zijn, maar wel volledig aansluiten bij de stijl van het merk. Dit logo is uiteindelijk gebruikt op de website en verwerkt in de hals van de T-Shirts van collectie C219.

Fotoshoot / Aftermovie

Voor de lancering van collectie C119 hebben wij de gehele fotoshoot verzorgd. Zowel sfeerafbeeldingen als productfoto’s voor de webshop zijn gemaakt. Deze foto’s zijn vervolgens naar wens bewerkt.

Ook hebben wij voor Base Clothing een aftermovie gemaakt van de fotoshoot. Deze aftermovie is later gebruikt op de website en in Social Media uitingen.

Webshop

Een volledige webshop met o.a. iDeal en PayPal integratie. Door de koppeling met MyParcel kunnen er automatisch verzendbonnen gegenereerd worden waardoor pakketten sneller bij de klant op de deurmat liggen. Het afrekenproces is zo eenvoudig mogelijk gemaakt om conversies te optimaliseren.