Website

Klant: Gebr. de Jong
Categorie: Online
Kenmerken: WordPress CMS, Informatief, Kleurrijk

Vraagstuk

Een platform waar klanten alle informatie moeten kunnen vinden die zij nodig hebben. De activiteiten die Gebr. de Jong uitvoeren zijn heel veelzijdig, dus de klant moet goed geïnformeerd worden over wat Gebr. de Jong allemaal kan. Dit hebben wij vertaald naar een website met een duidelijke structuur en heldere teksten.

Huren

Gebr. de Jong beschikt over een uitgebreid en actueel machinepark waarmee zij vrijwel elke klus kunnen klaren. Deze machines zijn voorzien van de nieuwste technieken, goed onderhouden en klaar voor gebruik. Zij stellen deze machines beschikbaar voor de verhuur. Bezoekers moeten snel kunnen zien welke machines er in een bepaalde categorie te huur zijn.

Actueel

Gebr. de Jong is erg actief op Facebook. Zij plaatsen hier berichten over nieuws uit het bedrijf, lopende- en afgeronde projecten en uitbreidingen binnen het machinepark. Het leek Gebr. de Jong leuk om deze berichten ook op de website te delen, maar ze wilden hier geen extra werk aan hebben. Daarom hebben wij het zo ingericht dat een bericht op Facebook direct doorgezet wordt naar de website!