Website

Klant: Peter Kuipers
Categorie: Online
Kenmerken: WordPress CMS, Kleurrijk, offerteaanvraag

Vraagstuk

Interlaser is opgericht in 2015 door Peter Kuipers. Peter is een gepassioneerde gediplomeerde lasertechnicus met meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenwereld met het geven van lasershows voor bedrijfsfeesten tot het toepassen van lasers in een speciale kunstvorm. Peter had nog een platform nodig waar hij zijn diensten en opgeleverde projecten op kon laten zien.

Projecten

Interlaser Lasershows heeft al heel wat unieke, inspirerende lasershows en vaste laserinstallaties mogen verzorgen. Peter Kuipers wilde graag aan de bezoekers laten zien wat de mogelijkheden zijn van een lasershow of vaste laserinstallatie! Wij hebben daarom voor hem een pagina ingericht waar al zijn afgeronde projecten in de spotlight gezet worden. Hij kan ook gemakkelijk zelf projecten toevoegen!

Offerte aanvragen

Bij het ontwerpen van deze website was er één aspect wat we de hele tijd in ons achterhoofd moesten houden: het aanvragen van een offerte moet continue binnen handbereik zijn voor de bezoeker. Onder elke pagina wordt de klant gevraagd of hij/zij een vrijblijvende offerte aan wilt vragen en er is een aparte pagina gemaakt waar het formulier van de offerte-aanvraag op staat.