Website

Klant: Symposion Gorinchem
Categorie: Online
Kenmerken: WordPress CMS, Cultureel & Kunst

Vraagstuk

In juni 1974 kwamen 16 Nederlandse en Europese kunstenaars naar Gorinchem voor het eerste Symposion. Het resulteerde in een unieke kunstmanifestatie waarbij natuur en geometrische abstractie de hoofdrol speelde en verbinding werd gelegd met de Gorcumse maakindustrie. Vanaf dat moment speelt kunst een rol in Gorinchem. Talloze beelden in de openbare ruimte getuigen daarvan. Het enige wat Symposion Gorinchem nog nodig had, was een mooie website om hun volgers van de juiste informatie te kunnen voorzien!

Over Symposion Gorinchem

Historie is voor Symposion Gorinchem van essentieel belang. De historie van Symposion Gorinchem heeft dus een speciaal plekje gekregen op een aparte pagina. Voor elke editie van het Symposion is een aparte pagina ingericht waar men meer informatie op kan vinden. Het volledige team van Symposion Gorinchem is uitgelicht en elk teamlid heeft een aparte pagina gekregen met een foto, een introductie en contactgegevens.

Agenda

Symposion Gorinchem organiseert, naast het Symposion zelf wat om de 5 jaar plaats vindt, ook nog andere evenementen. Een tentoonstelling van een fotograaf tot een expositie van een kunstenaar; de variatie is groot. We hebben een module gemaakt waarin Symposion Gorinchem op een gemakkelijke manier alle evenementen toe kan voegen. Alle lopende evenementen worden vervolgens in de agenda getoond.