Webshop

Klant: R. Quak en M. van Krieken
Categorie: Online
Kenmerken: WooCommerce webshop, iDEAL-integratie, MyParcel integratie

Vraagstuk

The Vintage Touch richt zich op het verkopen van vintage & tweedehands merkkleding. Het doel is om een betaalbaar aanbod te creëren van bestaande bekende merken. De merken die zij aanbieden zijn o.a. Valentino, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Moncler, Timberland, North Face, en Burberry. Na maanden opereren op Vinted en Facebook werd het tijd om de verkoop via hun eigen webshop te starten. Wij hebben dit voor hun mogen faciliteren.

Winkel

The Vintage Touch biedt Vintage & tweedehands merkkleding aan. De veelzijdigheid en de variatie binnen hun assortiment is heel erg groot. De omloopsnelheid van de artikelen in de winkel is erg hoog, waardoor het gemakkelijk moest zijn voor The Vintage Touch om zo volledig mogelijk artikelen toe te voegen.

Verlanglijst

Tegenwoordig zie je dit op heel veel webshops: een verlanglijstje. Producten die je niet meteen wilt bestellen, maar wel wilt onthouden. Voor The Vintage Touch hebben wij dit ook ingericht. Vanuit de verlanglijst kan een klant het artikel toevoegen aan de winkelwagen en gelijk afrekenen.