fbpx

Over ons

Wij staan voor je klaar!

Niet sterk, maar IJzersterk. Dat is wat wij zijn. Niet de duurste, wel de goedkoopste en zeker de beste! Wij leren je graag kennen zodat we je optimaal kunnen helpen bij je vraagstuk.

Rick van Baalen

Developer & Grafisch Vormgever

Thijmen IJzerman

AV-specialist & Grafisch Vormgever

Wat klanten over ons zeggen:

Alexandra den Breejen
Lees verder
Fijne samenwerking, er wordt goed geluisterd naar je wensen en dit wordt perfect vertaald naar de digitale omgeving. Hartelijk dank voor de hulp!
Dick de Jong
Lees verder
De mannen van IJzersterk zijn echt ijzersterk gebleken! Wat een mooie website hebben zij voor onze stichting gebouwd! Ze luisterden goed naar onze wensen en waren snel met reageren. Een compliment voor hun geduld en voor het resultaat! Wij zijn er erg blij mee!
Pieter Swijnenburg
Lees verder
Een zeer enthousiast en creatief duo, met oog voor detail en design! Ik ben heel blij met het resultaat wat ze gerealiseerd hebben!
Rik Quak
Lees verder
Ijzersterk producties heeft mij uitstekend geholpen. Duidelijke en snelle communicatie met een luisterend oor voor mijn wensen. Erg tevreden met de website!
Daniëlle Williams
Lees verder
Goede hulp voor het in elkaar zetten van een video. Er is geluisterd naar mijn wensen en feedback, maar ook hun ideeën waren goed. Het meedenken was fijn en wordt gewaardeerd.
Kees-Jan van Genderen
Lees verder
Na enige samenwerking kan ik zeggen dat deze jongens altijd klaar staan om je te helpen binnen korte tijd en erg betrokken zijn geweest bij het succes van mijn onderneming!
Mike Sterk
Lees verder
Het team van IJzersterk heeft mij geholpen om mijn eigen blog, QualityTimes, te lanceren. Ik had totaal geen ervaring met het maken van een blog en de inrichting hiervan. Het team heeft goed naar mijn wensen geluisterd en deze precies laten terugkomen in de huis style.
Ad van Baalen
Lees verder
Een top partner voor al je marketing,web en social media activiteiten.
Wijnienke Pijl
Lees verder
Door dit bedrijf geholpen bij het maken van Reclamemateriaal en websitevernieuwing. Service was heel goed: foto's werden vooraf gemaakt en alles daarna bewerkt naar wens. Op een email wordt zeer snel gereageerd en veranderingen aanbrengen is geen probleem. Wij bevelen het bedrijf zeker van harte aan.
Base Clothing
Lees verder
Zeer te spreken over de webshop die IJzersterk Producties voor ons heeft geleverd. IJzersterk is meedenkend en proactief. Niet alleen wordt er aan de gang gegaan met de gestelde eisen. Ook worden er opties aangedragen die bijdragen aan een nog betere en functionelere webshop. IJzersterk heeft voor ons een fantastisch eindproduct afgeleverd en we hebben een super samenwerking gehad. We gaan nu verder waarbij IJzersterk onze website zal blijven onderhouden.
Wendy van Delden
Lees verder
Thijmen heeft voor mij een gehele eventdag alles gefilmd en omgezet naar een professionele aftermovie. Ik ben zeer blij met het resultaat. Zijn oog voor details maken dat de film zeer goed de sfeer van de dag weergeeft. Thijmen staat voor kwaliteit en afspraak is afspraak. Ik beveel IJzersterk Procucties dan ook van harte aan en vraag ze zeker een volgende keer weer!
Martin Ruitenberg
Lees verder
Wat een mooie professionele website hebben we dankzij IJzersterk produkties! Mooi vormgegeven en alles overzichtelijk. De service is ook uitstekend. Alles maken ze naar onze wens en kan aangepast worden naar behoefte. En snel! Je stelt een vraag en meteen wordt het uitgevoerd. Ik raad iedereen aan om een mooie website door dit geweldige team te laten bouwen!
Peter Kuipers
Lees verder
Geweldige ervaring om met deze jongens samen te werken. Ze blijven altijd zoeken naar verbetering en perfectie. Zo zie ik dat graag. Bedankt!
Vos Autobedrijven
Lees verder
Thijmen heeft voor ons een video gemaakt van de nieuwe Volvo S60. Hier zijn wij erg tevreden over. Ook de samenwerking verliep erg prettig.
Previous
Next

Deze klanten hebben wij al geholpen: