De uitdaging

Voor de lancering van het kledingmerk “Base Clothing” hebben wij mogen ondersteunen bij het uitwerken van de hele campagne. Van concept tot realisatie, wij zijn bij het hele proces betrokken geweest.

Base Clothing

Categorie: Offline, Online, Marketing, Design, Video

Een uniek logo

Voor de lancering van het kledingmerk Base Clothing hebben wij een logo ontworpen wat perfect past bij de stijl van het merk. Dit logo is ook verwerkt in de designs van de T-Shirts van de eerste collectie genaamd “C119”.

Voor de tweede collectie genaamd “C219” wilden de jongens van Base Clothing een toevoeging op het huidige logo. Het moest subtiel zijn, maar wel volledig aansluiten bij de stijl van het merk. Dit logo is uiteindelijk gebruikt op de website en verwerkt in de hals van de T-Shirts van collectie C219.

Nagenieten

Voor de lancering van collectie C119 hebben wij de gehele fotoshoot verzorgd. Zowel sfeerafbeeldingen als productfoto’s voor de webshop zijn gemaakt. Deze foto’s zijn vervolgens naar wens bewerkt.

Ook hebben wij voor Base Clothing een aftermovie gemaakt van de fotoshoot. Deze aftermovie is later gebruikt op de website en in Social Media uitingen.

Resultaat

De lancering van het kledingmerk “Base Clothing” is succesvol verlopen. Op de dag van de lancering van de webshop hebben we zelfs 30+ T-Shirts verkocht! Toen we uiteindelijk de tweede collectie konden lanceren, hebben we dat record weer verbroken door op de dag van de lancering van de collectie 40+ T-Shirts te verkopen!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com