De Kuiperhoeve - Maatwerk WordPress website

Ruimte en vrij ademen! Op de 12e eeuwse woonheuvel langs het kronkelende veenriviertje de ´Giessen´ verrees na een felle brand in maart 2005, deze authentieke ´Kuiperhoeve´ letterlijk uit de as. De herbouwde boerderij verraadt de rijke cultuur van weleer en is in de oude bouwstijl herbouwd. De Kuiperhoeve had een website nodig om kamers en studio’s aan te bieden voor de verhuur. Wij hebben deze website voor hun mogen bouwen!

De Kuiperhoeve

Categorie: Websites

Actuele beschikbaarheid van kamers

Het moet voor De Kuiperhoeve gemakkelijk zijn om de beschikbaarheid van kamers aan te passen. De Kuiperhoeve kan met 2 klikken de beschikbaarheid van een kamer wijzigen, waardoor de kamer ook automatisch uit het overzicht verdwijnt of juist wordt toegevoegd.

Bel direct naar De Kuiperhoeve!

Een contactformulier is leuk, maar voor De Kuiperhoeve is direct bellen heel erg belangrijk. Mensen zullen altijd wel wat vragen hebben en die zijn nou eenmaal sneller beantwoord via de telefoon. We hebben er daarom voor gekozen om een “Bel direct!” knop toe te voegen aan het menu, zodat er altijd een knop in het scherm staat waarmee je direct kunt bellen!

Home

De Kuiperhoeve heeft een eigen, unieke stijl die zorgt voor een enorme aantrekkingskracht. Deze aantrekkingskracht moet op de homepagina gelijk voelbaar zijn. Door een grote foto van het unieke gebouw, zetten we gelijk de toon!

Over De Kuiperhoeve

Er is enorm veel te vervellen over de historie achter deze authentieke “Kuiperhoeve”. Een huurder moest een pagina hebben om huishoudelijke informatie op te kunnen vinden en nieuwe huurders moesten een pagina hebben om over de rijke historie van De Kuiperhoeve te lezen. Dit hebben wij allemaal samengevat op één, rijkgevulde pagina!

Wil je meer weten over dit project?

Benieuwd naar ons werk? Bel ons gerust op +31 (0)6 40 25  59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com.