Hovenier de Beuk - Maatwerk WordPress website

Met ruim 30 jaar ervaring is Arjan Boom een allround hovenier. Met doorpakken en oog voor detail werkt hij stap voor stap naar je droomtuin toe. Klanttevredenheid staat bij hem hoog in het vaandel. Voor al je tuinwensen ben je bij hem aan het juiste adres. Arjan wilt zijn afgeronde werkzaamheden ook online kunnen tonen aan zijn nieuwe en bestaande klanten. Wij hebben dit voor hem mogelijk gemaakt.

Hovenier de Beuk

Categorie: Websites

Home

Er zijn een aantal kenmerken in de tuinen van Arjan Boom die vaak terugkomen. Zo wordt er veel hout gebruikt, is er altijd een warme sfeer en staat kwaliteit altijd op nummer 1. Deze kenmerken van Hovenier de Beuk moesten op de homepagina gelijk duidelijk zijn. Het doel van de homepagina was om gelijk een warme sfeer te creëren, die uitnodigt om contact op te nemen en om een oriëntatiegesprek aan te gaan.

Projecten

Arjan Boom, eigenaar van Hovenier de Beuk, heeft de gave om een unieke, warme tuin te creëren. Hij maakt dingen die in het oog springen en een “wow” factor hebben. Het was dus ook heel belangrijk om zijn afgeronde projecten heel duidelijk naar voren te laten komen.

Wil je meer weten over dit project?

Benieuwd naar ons werk? Bel ons gerust op +31 (0)6 40 25  59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com.