Klantverhaal: IM Brouwer Kabeldraagsystemen

Hoogwaardige ladderbanen produceren en installeren

Webshop in kabeldraagsystemen

Als onderdeel van I.M. Brouwer Industriƫle Metaalwerken is de zelfstandige BV Kabeldraagsystemen verantwoordelijk voor het leveren en monteren van scheepsladderbanen. Deze scheepsladderbanen, ook wel kabeldraagsystemen genoemd, worden in de bedrijfshal te Hardinxveld-Giessendam geproduceerd.

Doordat zij gebruik maken van een ultra moderne lasrobotinstallatie zijn zij in staat om een constante zeer hoge kwaliteit scheepsladderbanen in staal, aluminium en RVS te produceren. Door deze productiecapaciteit in combinatie met de eigen bezorgfaciliteit kunnen ze altijd tijdig leveren en staan ze garant staat voor een optimale ontzorging.

I.M. Brouwer heeft de ambitie om de markt van de scheepsladderbanen te veroveren. Wij hebben hun geholpen bij het zetten van een belangrijke stap, het opzetten van een professionele webshop.

Koppeling met Bemet ERP

I.M. Brouwer Kabeldraagsystemen B.V. gebruikt Bemet ERP als ERP oplossing voor hun voorraad, prijzen, artikelinformatie, etc. De prijzen uit Bemet ERP moeten gesynchroniseerd worden met de webshop. Om dit mogelijk te maken hebben wij een Import/Export koppeling gemaakt. Uit Bemet ERP kunnen ze de prijzen exporteren om deze vervolgens in de webshop te importeren. Zo blijft de webshop en Bemet ERP synchroon lopen!

Kom in contact

Neem contact met ons op, en wij zorgen dat er een kop koffie voor je klaar staat!