Selfmadeburgers - Maatwerk WordPress website

Selfmadeburgers verzorgt catering op locatie, gericht op burgers van uitstekende kwaliteit met zelfgemaakte sauzen, verse broodjes en heerlijke bijgerechten die de ervaring compleet maken. Wat begonnen is als hobby, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Eigenaar, Jochem de Ruiter, had een nieuwe website nodig om zijn klanten online beter te bedienen!

Selfmadeburgers

Categorie: Websites

Selfmadefood

Jochem biedt een heel uitgebreid assortiment aan op het gebied van Burgers & Food. Dit menu moest overzichtelijk op de website te vinden zijn. Daarom hebben wij het menu zowel op de pagina als in een PDF toegevoegd. Zo bieden we zowel een uitgebreid als een overzichtelijke weergave aan!

Offerte aanvragen

Jochem wilde een uitgebreid proces voor het aanvragen van een offerte. Wij hebben dit verwerkt in een Multi Step Form. De klant doorloopt een aantal stappen met vragen om uiteindelijk zijn of haar offerte-aanvraag te doen. Zowel Jochem als de klant krijgt netjes een e-mail in de mailbox met de bevestiging van de aanvraag!

Resultaat

Door een platform beschikbaar te stellen voor de klanten van Jochem, hebben zij een plek om zijn menu te bekijken en een offerte op te vragen. De offerte aanvragen gaan binnen vliegen, dat kan niet anders!

Home

Selfmadeburgers heeft een hele leuke bedrijfsvideo laten maken waarin je Jochem, de eigenaar van Selfmadeburgers, aan het werk ziet in zijn Selfmadeburgers kraam. Deze video hebben we groot op de homepagina van de website laten draaien zodat deze bij iedereen direct in het oog springt!

Offerte aanvragen

Het doel van de website is de bezoeker laten zien wat er mogelijk is en deze vervolgens sturen naar de pagina om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het aanvragen van de offerte gaat volgens een formulier met meerdere stappen die de bezoeker moet doorlopen om zijn aanvraag in te dienen.

Wil je meer weten over dit project?

Benieuwd naar ons werk? Bel ons gerust op +31 (0)6 40 25  59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com.