SmartphoneMaken - Maatwerk WordPress website

SmartphoneMaken zit gevestigd in Hamont-Achel (België) en is gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets en gameconsoles. Zij hebben USP’s als direct geholpen worden, beste prijs-kwaliteit verhouding en reparatie van alle merken en modellen. De meeste klanten kwamen binnen via mond-tot-mond reclame, en hier moest verandering in komen. Wij hebben SmartphoneMaken geholpen bij het neerzetten van een website die de klanten letterlijk naar de winkel trekt!

SmartphoneMaken

Categorie: Websites

Online een afspraak maken

Het maken van een afspraak online is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar technisch is dit nog best wel een uitdaging. Er moet gesynchroniseerd worden met een agenda om te kijken welke dagen en tijdstippen er vrij of bezet zijn. Wij zijn trots op het resultaat bij SmartphoneMaken. Klanten maken online een afspraak, en komen op die tijd in de winkel langs.

Chat met Adil

Adil, eigenaar van SmartphoneMaken, wilt zijn websitebezoekers bedienen met een Livechat. De website bevat veel informatie, maar niet alle vragen zullen gedekt zijn. Om snel en eenvoudig contact te kunnen zoeken, kan een gebruiker de livechat starten en direct met Adil in contact komen. Als een gebruiker de livechat gebruikt, krijgt Adil een melding op zijn telefoon en kan hij met één klik de livechat in om te reageren. Snel en eenvoudig!

Home

SmartphoneMaken heeft, in een branche waar onderscheiden lastig is, veel unieke en kenmerkende USP’s. Deze moeten gelijk op de homepagina zichtbaar zijn voor de bezoeker.

iPhone reparaties

Bezoekers van SmartphoneMaken vinden via een toestel hun reparatiemogelijkheden. Daarom moeten er heel veel toestellen op de website staan. Deze zijn gecategoriseerd per merk en type toestel. Zo staan alle iPhone reparaties op 1 overzichtelijke pagina waardoor de bezoeker snel bij de juiste pagina komt.

Wil je meer weten over dit project?

Benieuwd naar ons werk? Bel ons gerust op +31 (0)6 40 25  59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com.