Telefoon & Tablet reparaties

SmartphoneMaken in Hamont-Achel (België) is gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets en gameconsoles. De USP’s zijn: direct helpen, beste prijs-kwaliteitverhouding en reparatie van alle merken en modellen. De meeste klanten kwamen binnen via mond-tot-mondreclame. Dat is mooi, maar in dit digitale tijdperk kan dat beter. IJzersterk heeft SmartphoneMaken geholpen bij het neerzetten van een prachtige website, die nu ook klanten naar de winkel trekt!

Website voor SmartphoneMaken

Het maken van een afspraak online is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar technisch is dit nog best wel een uitdaging. Er moet gesynchroniseerd worden met een agenda om te kijken welke dagen en tijdstippen er vrij of bezet zijn. Wij zijn trots op het resultaat bij SmartphoneMaken. Klanten maken online een afspraak, en komen op die tijd in de winkel langs.

Chat met Adil!

Adil, eigenaar van SmartphoneMaken, wilt zijn websitebezoekers bedienen met een Livechat. De website bevat veel informatie, maar niet alle vragen zullen gedekt zijn. Om snel en eenvoudig contact te kunnen zoeken, kan een gebruiker de livechat starten en direct met Adil in contact komen. Als een gebruiker de livechat gebruikt, krijgt Adil een melding op zijn telefoon en kan hij met één klik de livechat in om te reageren. Snel en eenvoudig!

Kom in contact

Neem contact met ons op, en wij zorgen dat er een kop koffie voor je klaar staat!