Stadsbrouwerij Dukes - Maatwerk WordPress webshop

Na ruim 80 jaar werd het hoog tijd dat Gorinchem weer een eigen Stadsbrouwerij zou krijgen. Het echte ‘bier’ maakt een opmars in Nederland en in een stad als Gorinchem met een rijke bierhistorie mag een stadsbrouwerij niet ontbreken. Ondertussen is de Stadsbrouwerij een feit en hebben ze diverse bieren op tap en op fles. Deze heerlijke lokale bieren kunnen allemaal geproefd worden in Stadsbrouwerij Dukes. Stadsbrouwerij Dukes was klaar om de stap te maken naar de verkoop via een webshop. Wij hebben daarbij mogen helpen!

Stadsbrouwerij Dukes

Categorie: Webshops

Bier, Bier, Bier!

De webshop van Stadsbrouwerij Dukes moest in het teken staan van hun belangrijkste product: BIER. De variatie in bieren moest goed zichtbaar worden op de shop. Ook moest het voor iemand die geen bierkenner is, makkelijk zijn om een biertje uit te kiezen wat bij hem of haar past. Dit hebben wij gedaan aan de hand van een aantal smaakprofielen per bier.

Dealer locator

Bier van Stadsbrouwerij Dukes wordt niet alleen bij de brouwerij in Gorinchem verkocht. Er zijn in de omgeving van Gorinchem heel veel dealers die het heerlijke Dukes bier verkopen! Wij hebben ervoor gezorgd dat bezoekers gemakkelijk een dealer bij hun in de buurt kunnen vinden.

Resultaat

Door een platform beschikbaar te stellen voor de liefhebbers van het Stadsbrouwerij Dukes bier, wordt het veel gemakkelijk voor iemand om een Dukes biertje in huis te halen. Thuis laten bezorgen of ophalen in de brouwerij: binnen een aantal klikken heb je de bestelling geplaatst!

Winkel

Stadsbrouwerij Dukes heeft een heel uitgebreid assortiment, dus de filters in de winkel moeten hier ook op voorbereid zijn. Klanten kunnen zoeken op categorieën, soorten bier en smaakprofielen. Zo vindt iedereen een biertje wat bij hem of haar past!

Verkooppunten

Het Dukes bier wordt gelukkig niet alleen in de brouwerij verkocht! Bezoekers moeten gemakkelijk kunnen vinden waar ze bij hun in de buurt een Dukes biertje kunnen scoren. Door de zoekbalk kunnen bezoekers zoeken op naam, adres, postcode of woonplaats.

Wil je meer weten over dit project?

Benieuwd naar ons werk? Bel ons gerust op +31 (0)6 40 25  59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com.