Webshop voor Babesfavorites

De uitdaging

Babesfavorites was al een tijdje actief op Facebook en Instagram met het verkopen van unieke, handgemaakte accessoires. Alle communicatie verliep via Facebook en Instagram berichten. Uiteindelijk kreeg Babesfavorites zoveel aanvragen dat het tijd was voor een eigen webshop. Wij hebben deze webshop voor Babesfavorites in elkaar mogen zetten.

Babesfavorites

Categorie: Online

Maatwerk producten

Babesfavorites levert kleding, tassen en accessoires die op maat gemaakt zijn. De klant kan zelf een basis kleur of print kiezen. Vervolgens kan de klant nog een kleur of print kiezen om mee te combineren. Bij de producten moet de klant dus niet alleen deze keuze kunnen maken, maar de klant moet ook per variatie een foto kunnen zien of het bij elkaar past. Wij hebben het zo gemaakt dat de klant altijd de gekozen kleuren of printen naast elkaar ziet.

Shop in shops

Babesfavorites heeft ook producten liggen in winkels in de regio Gorinchem. Klanten kunnen naar die winkels gaan om artikelen te bekijken en/of prints te bekijken. Websitebezoekers moeten snel en gemakkelijk een overzicht krijgen van alle shop in shops waar artikelen van Babesfavorites liggen. Dit hebben wij gedaan aan de hand van een uitgebreid overzicht in tabelvorm.

Resultaat

Door een eigen webshop te maken, wordt de vindbaarheid van Babesfavorites veel beter. Ook is er na livegang gelijk een hoge piek in websitebezoekers geconstateerd en heeft Laura van Babesfavorites gelijk wat bestellingen ontvangen! Ze kan aan de bak!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com