De uitdaging

SmartphoneMaken is gespecialiseerd in reparaties van telefoons, tablets en laptops. Naast het repareren van apparaten bieden ze ook goede randapparatuur aan van hoge kwaliteit. Aangezien de verkoop van randapparatuur zo’n grote rol begon te spelen, is er besloten om een aparte webshop op te zetten voor de verkoop van kabels en adapters voor telefoons en tablet.

SmartphoneKabels

Categorie: Online

Een uitgebreid assortiment

SmartphoneKabels heeft een ruim assortiment aan kabels en merken. De gebruiker moet zo eenvoudig mogelijk een kabel of adapter kunnen vinden voor zijn of haar merk. Vandaar hebben we de merken (inclusief icoon) toegevoegd aan het menu, waardoor de bezoeker snel kan navigeren naar de juiste categorie!

Zoekfunctie

Aangezien het assortiment heel variërend is, hebben we een zoekfunctie ingericht voor de webshop. De bezoeker kan hier zoeken op artikelnummer, artikelnaam, type, en merk. Ook wordt er in de artikeltekst gezocht, zodat de kans op het vinden van het juiste product zo groot mogelijk wordt.

Resultaat

Door een aparte webshop te maken voor de verkoop van kabels en adapters, wordt de vindbaarheid op het gebied van randapparatuur veel beter. Ook is er gelijk een hoge piek in websitebezoekers geconstateerd en hebben we na livegang gelijk bestellingen kunnen verwerken!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com