De uitdaging

The Vintage Touch richt zich op het verkopen van vintage & tweedehands merkkleding. Het doel is om een betaalbaar aanbod te creëren van bestaande bekende merken. De merken die zij aanbieden zijn o.a. Valentino, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Moncler, Timberland, North Face, en Burberry. Na maanden opereren op Vinted en Facebook werd het tijd om de verkoop via hun eigen webshop te starten. Zij hadden dus nog een converterende webshop nodig die naadloos aansloot bij hun logistieke proces.

The Vintage Touch

Categorie: Online

Online shoppen

The Vintage Touch biedt Vintage & tweedehands merkkleding aan. De veelzijdigheid en de variatie binnen hun assortiment is heel erg groot. De omloopsnelheid van de artikelen in de winkel is erg hoog, waardoor het gemakkelijk moest zijn voor The Vintage Touch om zo volledig mogelijk artikelen toe te voegen.

Mijn verlanglijstje

Tegenwoordig zie je dit op heel veel webshops: een verlanglijstje. Producten die je niet meteen wilt bestellen, maar wel wilt onthouden. Voor The Vintage Touch hebben wij dit ook ingericht. Vanuit de verlanglijst kan een klant het artikel toevoegen aan de winkelwagen en gelijk afrekenen.

Resultaat

Door de transitie te maken van verkopen via Facebook naar het verkopen via een webshop heeft dat The Vintage Touch veel meer exposure gegeven. In de eerste paar dagen hadden zij al meer dan 100 unieke bezoekers mogen ontvangen op de webshop! Nu het verkopen door de webshop wordt gedaan, kunnen zij zich focussen op hetgeen waar zij goed in zijn: Vintage kleding verzamelen!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com