De uitdaging

De oorsprong van Alb. Swijnenburg Transporten BV ligt in de distributie. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld in allerlei specialismen. Er moet een website komen die het veelzijdige aanbod aan diensten van Alb. Swijnenburg laat zien aan de klant. Contact opnemen moet centraal staan in het hele verhaal.

Alb. Swijnenburg Transporten BV

Categorie: Online

Unieke kleurstelling

Alb. Swijnenburg Transporten BV heeft een kleurstelling die je niet vaak ziet (felrood, gecombineerd met donker geel). Deze kleuren gebruiken ze ook op de vrachtwagens. Dit zijn dus hele herkenbare kleuren geworden voor klanten van het bedrijf. Deze herkenbare kleuren zijn ook gebruikt om de website vorm te geven.

Facebook berichten

Pieter, eigenaar van Alb. Swijnenburg Transporten BV, is erg actief op Facebook. Op de bedrijfspagina plaatst hij regelmatig updates, foto’s en video’s. Zo krijgen de volgers een ‘kijkje in de keuken’ van het bedrijf. We laten de laatste 3 Facebook berichten zien op de homepagina om de websitebezoeker toch van wat laatste nieuwtjes te voorzien!

Resultaat

Door een website beschikbaar te stellen voor de klanten van Alb. Swijnenburg Transporten BV, hebben zij een plek om het veelzijdige aanbod aan diensten te bekijken. Het doel van de website is niet zozeer het binnenhalen van nieuwe klanten, maar meer het bedienen van huidige klanten met relevante informatie.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com