De uitdaging

De Gezel, een uit de hand gelopen burgerinitiatief met een grote maatschappelijke functie, vangt mensen op die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze transformeren versleten meubels in mooie, antieke kunstwerken. De Gezel is een inspirerend maatschappelijk initiatief, en wij zijn trots dat we daar de website voor hebben mogen maken!

De Gezel

Categorie: Online

Antieke meubelen

De Gezel heeft een nauwe samenwerking met Kringloopcentrum Gorinchem. Als er bij de kringloop oude meubelen binnen komen, dan gaan ze naar De Gezel. Zij gaan met het meubel aan de slag zodat het weer als nieuw oogt. Deze meubelen wilde De Gezel op de website laten zien. Mensen kunnen contact opnemen als ze geïnteresseerd zijn in het meubel.

Een greep uit afgeronde projecten

De Gezel kent mooie projecten die het waard zijn om in de schijnwerper te staan. Ook maken zij prachtige meubelen waar we niet zomaar aan voorbij kunnen gaan. Wij hebben een sectie ingericht waar websitebezoekers de projecten kunnen bekijken. Ook hebben we filteren binnen de projecten mogelijk gemaakt om een goed onderscheid te krijgen tussen de verschillende type projecten.

Resultaat

Het belangrijkste voor De Gezel is de toename in online vindbaarheid. Klanten hadden eerst alleen een Facebook pagina om op uit te komen. Nu is er ook een website die gevonden kan en zal worden!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com