De uitdaging

Ruitenberg Installatietechniek had al wel een website, maar deze sloot niet aan bij de verwachtingen van de bezoekers. De website had ook een heel hoog bouncepercentage, wat betekent dat veel bezoekers na het landen op de homepagina gelijk weer weg gaan.

Ruitenberg Installatietechniek

Categorie: Online

De mooiste projecten

Ruitenberg Installatietechniek doet heel veel verschillende projecten. Het leek ons leuk om deze veelzijdigheid in de projecten te laten zien op een aparte pagina. De projecten zijn onderverdeeld in 5 categorieën, waardoor de bezoeker kan filteren per categorie.

Veelzijdig

Ruitenberg Installatietechniek heeft veel verschillende diensten waar ze zich op richten. Om het overzichtelijk te maken voor de bezoeker, hebben we alle diensten op één pagina gezet. De bezoeker kan in één oogopslag zijn dienst vinden en doorklikken naar de individuele pagina van deze dienst.

Resultaat

Door een platform beschikbaar te stellen voor de klanten van Ruitenberg Installatietechniek, hebben zij een plek om informatie te vergaren en opgeleverde projecten te bekijken. We zijn van gemiddeld 2 bezoekers per dag naar een piek van 48 bezoekers op één dag gegaan! Ook ontvangt Ruitenberg Installatietechniek veel meer aanvragen dan eerst!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com