Website voor Selfmadeburgers

De uitdaging

Selfmadeburgers verzorgt catering op locatie, gericht op burgers van uitstekende kwaliteit met zelfgemaakte sauzen, verse broodjes en heerlijke bijgerechten die de ervaring compleet maken. Wat begonnen is als hobby, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Eigenaar, Jochem de Ruiter, had een nieuwe website nodig om zijn klanten online beter te bedienen!

Selfmadeburgers

Categorie: Online

Selfmadefood

Jochem biedt een heel uitgebreid assortiment aan op het gebied van Burgers & Food. Dit menu moest overzichtelijk op de website te vinden zijn. Daarom hebben wij het menu zowel op de pagina als in een PDF toegevoegd. Zo bieden we zowel een uitgebreid als een overzichtelijke weergave aan!

Offerte aanvragen

Jochem wilde een uitgebreid proces voor het aanvragen van een offerte. Wij hebben dit verwerkt in een Multi Step Form. De klant doorloopt een aantal stappen met vragen om uiteindelijk zijn of haar offerte-aanvraag te doen. Zowel Jochem als de klant krijgt netjes een e-mail in de mailbox met de bevestiging van de aanvraag!

Resultaat

Door een platform beschikbaar te stellen voor de klanten van Jochem, hebben zij een plek om zijn menu te bekijken en een offerte op te vragen. De offerte aanvragen gaan binnen vliegen, dat kan niet anders!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com