Website voor SmartphoneMaken.be

De uitdaging

SmartphoneMaken zit gevestigd in Hamont-Achel (België) en is gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets en gameconsoles. Zij hebben USP’s als direct geholpen worden, beste prijs-kwaliteit verhouding en reparatie van alle merken en modellen. De meeste klanten kwamen binnen via mond-tot-mond reclame, en hier moest verandering in komen. Wij hebben SmartphoneMaken geholpen bij het neerzetten van een website die de klanten letterlijk naar de winkel trekt!

SmartphoneMaken

Categorie: Websites

Online een afspraak maken

Het maken van een afspraak online is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar technisch is dit nog best wel een uitdaging. Er moet gesynchroniseerd worden met een agenda om te kijken welke dagen en tijdstippen er vrij of bezet zijn. Wij zijn trots op het resultaat bij SmartphoneMaken. Klanten maken online een afspraak, en komen op die tijd in de winkel langs.

Chat met Adil

Adil, eigenaar van SmartphoneMaken, wilt zijn websitebezoekers bedienen met een Livechat. De website bevat veel informatie, maar niet alle vragen zullen gedekt zijn. Om snel en eenvoudig contact te kunnen zoeken, kan een gebruiker de livechat starten en direct met Adil in contact komen. Als een gebruiker de livechat gebruikt, krijgt Adil een melding op zijn telefoon en kan hij met één klik de livechat in om te reageren. Snel en eenvoudig!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com