Website voor Sopraan Annelies Schep

De uitdaging

Een website die zowel klassiek als modern moet zijn. De website moet net zo warm zijn als de klanken van Sopraan Annelies Schep. Informatie over Annelies en haar agenda moet snel en gemakkelijk benaderbaar zijn. Opdrachtgevers moeten haar portfolio foto’s direct van de website kunnen downloaden in hoge resolutie.

Sopraan Annelies Schep

Categorie: Online

Waar en wanneer?

Sopraan Annelies Schep heeft een drukke agenda. Bezoekers moeten in één oogopslag kunnen zien wanneer Annelies op treedt, hoe laat het optreden begint en waar het optreden plaats gaat vinden. Sopraan Annelies Schep kan deze agenda gemakkelijk zelf beheren.

Annelies in beeld

Op deze pagina is er een galerij te bekijken van alle afbeeldingen die Sopraan Annelies Schep ter beschikking stelt. Onder de galerij kun je direct de hoge resolutie afbeelding downloaden door er op te klikken.

Resultaat

Door een website beschikbaar te stellen voor de volgers van Sopraan Annelies Schep, hebben zij een plek om informatie te vergaren over haar diensten en activiteiten. Annelies Schep heeft al veel reacties gehad op haar mooie website!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com