Website voor Symposion Gorinchem

De uitdaging

In juni 1974 kwamen 16 Nederlandse en Europese kunstenaars naar Gorinchem voor het eerste Symposion. Het resulteerde in een unieke kunstmanifestatie waarbij natuur en geometrische abstractie de hoofdrol speelde en verbinding werd gelegd met de Gorcumse maakindustrie. Vanaf dat moment speelt kunst een rol in Gorinchem. Talloze beelden in de openbare ruimte getuigen daarvan. Het enige wat Symposion Gorinchem nog nodig had, was een mooie website om hun volgers van de juiste informatie te kunnen voorzien!

Symposion Gorinchem

Categorie: Online

Wat doet het Symposium?

Historie is voor Symposion Gorinchem van essentieel belang. De historie van Symposion Gorinchem heeft dus een speciaal plekje gekregen op een aparte pagina. Voor elke editie van het Symposion is een aparte pagina ingericht waar men meer informatie op kan vinden. Het volledige team van Symposion Gorinchem is uitgelicht en elk teamlid heeft een aparte pagina gekregen met een foto, een introductie en contactgegevens.

Geplande events

Symposion Gorinchem organiseert, naast het Symposion zelf wat om de 5 jaar plaats vindt, ook nog andere evenementen. Een tentoonstelling van een fotograaf tot een expositie van een kunstenaar; de variatie is groot. We hebben een module gemaakt waarin Symposion Gorinchem op een gemakkelijke manier alle evenementen toe kan voegen. Alle lopende evenementen worden vervolgens in de agenda getoond.

Resultaat

Symposion Gorinchem had al een website, maar door de onduidelijke verdeling van de content konden bezoekers niet vinden waar zij naar op zoek waren. Door een website neer te zetten met een duidelijke structuur, kunnen de bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Symposion Gorinchem hoort regelmatig dat de website veel fijner navigeert en informatie veel sneller te vinden is!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case? Bel of mail me gerust!

Tel: +31 (0)6 40 25 59 99
E-mail: rick@ijzersterkproducties.com