Pakkende video

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. En dat geldt nog sterker voor een video. IJzersterk Producties verzorgt onder meer prachtige sfeerimpressies van je bedrijf, vacaturevideo’s, instructievideo’s van een goedlopend product of een flitsende trailer om een nieuw product aan te kondigen. IJzersterk en pakkend.

Beeld zegt véél meer!

Met beeld kan je zoveel meer zeggen dan met woorden. Een sfeerimpressie van je bedrijf zorgt voor een optimale beleving. Maar ook een vacaturevideo, instructievideo of een trailer voor een nieuw product zijn aanraders. Heb je geen bedrijf, maar wil je op een opvallende manier solliciteren of kom je in aanmerking voor een nominatie? Denk dan ook eens aan een mooie video! De mogelijkheden zijn legio. Wij gaan graag met je om de tafel zitten om je ideeën te bespreken en uit te voeren.

Bedrijfsvideo's

Wil je jouw verhaal op een originele, unieke wijze vertellen? Een bedrijfsvideo is een uitstekend idee! Door deze video krijgen mensen een kijkje in de keuken van jouw bedrijf. Daarmee maak je niet alleen direct een goede indruk, maar kom je ook professioneel over. We denken samen met jou goed na over de boodschap die we willen overbrengen. Vervolgens schrijven we een script aan de hand van de opgestelde eisen en wensen. Zo kunnen we voorzien in een bedrijfsvideo die de sfeer en expertise van jouw bedrijf prachtig in beeld brengt!

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

pijl-5-min
Benieuwd naar ons werk? Klik hieronder op een van onze projecten. Wil je meer weten? Bel ons gerust op +31 (0)6 4025 5999 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com.

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is de algemene term voor een videoproductie van je bedrijf. Meestal gebeurt dit om producten of diensten onder de aandacht te brengen bij het (grotere) publiek. De bedrijfsfilm kan ingezet worden om verschillende redenen. Zo is een bedrijfsfilm een populair middel voor het vergroten van het vertrouwen bij de klant. Dat is heel waardevol, want een toenemend vertrouwen gaat vaak gepaard met een stijging van de omzet en de winst van je bedrijf!

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

Wat is het doel van je video? Wie is je doelgroep en waar wil je de video voor gebruiken? Wij bespreken tijdens het oriëntatiegesprek je wensen, mogelijkheden en het tijdspad. Op basis van dit gesprek stellen wij een offerte op. Na akkoord gaan we aan de slag.

2. Verhaal en script

In deze fase gaan wij de ideeën uitwerken. We schrijven een verhaal, dat de boodschap op een duidelijke en creatieve manier visualiseert. Het script bestaat uit een beschrijving van de shots die we moeten maken en de eventuele tekst. Die wordt uitgesproken door een interviewer, acteur of voice-over. Je kunt zelf de tekst hiervoor aanleveren of het schrijven van een script aan ons overlaten. In dat geval ontvang je het script ter goedkeuring. Als het antwoord ja is, gaan wij definitief over tot de productie van de film.

3. Opnames & Montage

Om de opnames zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, werken we met shotlists. Een shotlist zorgt ervoor dat we alles vastleggen wat nodig is om een kwalitatieve film te maken. Denk daarbij aan de lijst met onderwerpen die in beeld gebracht moeten worden, welke apparatuur en locaties daarvoor nodig zijn en een korte omschrijving van de compositie en actie zelf. De beelden en teksten monteren wij in overeenstemming met de huisstijl en richtlijnen van het bedrijf of de organisatie.

4. Oplevering

Na de montage ontvang je een conceptversie van de video. Op basis van je feedback doen wij de nodige aanpassingen, in een grote en kleine correctieronde. Na de kleine correctieronde leveren wij een definitieve versie aan. De film wordt aangeleverd in MP4-formaat met HD kwaliteit (1920 x 1080).