fbpx

Video laten maken

Een video zegt meer dan woorden!

Met beeld kan je zoveel meer zeggen dan met woorden. Een sfeerimpressie van je bedrijf voor een vacature video, een instructievideo van een goedlopend product of een flitsende trailer om een nieuw artikel in je assortiment aan te kondigen. De mogelijkheden zijn oneindig. Wij gaan graag eens met je aan tafel zitten om te kijken of we jouw idee werkelijkheid kunnen maken!

Bedrijfsvideo's

Een bedrijfsvideo is een manier om jouw verhaal op een originele, unieke wijze te vertellen. Door de video krijgen mensen een kijkje in de keuken van jouw bedrijf. Met een bedrijfsvideo maken we niet alleen direct een goede indruk, maar komen we ook professioneler over voor de buitenwereld. We denken goed na over de boodschap die we willen overbrengen en schrijven een script aan de hand van de opgestelde eisen en wensen. Zo kunnen we u voorzien van een bedrijfsvideo die de sfeer en de expertise van jouw bedrijf prachtig in beeld brengt!

Aftermovies

Een aftermovie is heel erg geschikt als promotie voor een feest of een evenement. In enkele minuten laten we een aantal aantrekkelijke beelden zien, waardoor de kijker gelijk een goede sfeerimpressie heeft van het feest of evenement. Vooral bij event-marketing is het gebruik van aftermovies heel populair. We brengen jouw feest of evenement aantrekkelijk in beeld en laten aan de kijker zien dat ze echt iets gemist hebben!

Instructievideo's

Een handleiding in PDF-vorm kan handig zijn, alleen is het vaak lastig om het te visualiseren. Een instructievideo haalt dit probleem volledig weg. Een video met gesproken tekst, instructies en close-up beelden zegt meer dan 1000 woorden. Naast het feit dat een instructievideo vooral informatief is, kan het ook gewoon entertainment zijn voor je klanten. Wij maken zelf een script voor jouw instructievideo en brengen dit script creatief in beeld.

Animaties

Een animatie is eigenlijk een simpele weergave van de realiteit. Met een animatie kunnen we complexe informatie snel en helder presenteren. Bij een animatie hebben we heel veel creatieve vrijheid en kunnen we snel (in ca. 60 seconden) tot de kern komen. Elke animatie is maatwerk, maar de aanpak blijft hetzelfde. Een vaste prijs, gebaseerd op jouw eisen en wensen. Wij maken jouw animatie met een unieke stijl en wij garanderen tevredenheid over de animatie en de behaalde resultaten.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

We laten je graag de projecten zien waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Wil je meer weten over een bepaald project? Bel ons dan gerust op tel: +31 (0)6 40 25 59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com!

Video
Bedrijfsvideo

I.M. Brouwer - Promotievideo snijtechniek

IM Brouwer heeft unieke, hoogwaardige snijmachines staan die door allerlei soorten materiaal heen kunnen snijden. Om deze werkzaamheden te promoten op hun website en Social Media, moest er een sfeerimpressie over de snijtechniek gemaakt worden. In de video moesten we het hele proces, van offerte tot oplevering, laten zien.

Video
Nominatievideo

Verliezen wordt haast onmogelijk...

Arjan den Besten van Florys is genomineerd als finalist voor Financial of the Year. Wij hebben de mooie taak gekregen om zijn nominatievideo te maken!

Video
Bedrijfsvideo

Introductie in vogelvlucht.

TLS levert al jarenlang bekende merken zoals Kemppi, Miller en Weldkar. Hoe zorgen zij elke dag weer voor tevreden klanten? Dit verhaal moesten wij in een zo kort mogelijke tijd vertellen. Dit is een hele uitdaging, want de activiteiten van TLS Totaal in LasService BV zijn heel gevarieerd!