Een video zegt meer dan woorden!

Met beeld kan je zoveel meer zeggen dan met woorden. Een sfeerimpressie van je bedrijf voor een vacature video, een instructievideo van een goedlopend product of een flitsende trailer om een nieuw artikel in je assortiment aan te kondigen. De mogelijkheden zijn oneindig. Wij gaan graag eens met je aan tafel zitten om te kijken of we jouw idee werkelijkheid kunnen maken!

Bedrijfsvideo's

Een bedrijfsvideo is een manier om jouw verhaal op een originele, unieke wijze te vertellen. Door de video krijgen mensen een kijkje in de keuken van jouw bedrijf. Met een bedrijfsvideo maken we niet alleen direct een goede indruk, maar komen we ook professioneler over voor de buitenwereld. We denken goed na over de boodschap die we willen overbrengen en schrijven een script aan de hand van de opgestelde eisen en wensen. Zo kunnen we u voorzien van een bedrijfsvideo die de sfeer en de expertise van jouw bedrijf prachtig in beeld brengt!

Aftermovies

Een aftermovie is heel erg geschikt als promotie voor een feest of een evenement. In enkele minuten laten we een aantal aantrekkelijke beelden zien, waardoor de kijker gelijk een goede sfeerimpressie heeft van het feest of evenement. Vooral bij event-marketing is het gebruik van aftermovies heel populair. We brengen jouw feest of evenement aantrekkelijk in beeld en laten aan de kijker zien dat ze echt iets gemist hebben!

Instructievideo's

Een handleiding in PDF-vorm kan handig zijn, alleen is het vaak lastig om het te visualiseren. Een instructievideo haalt dit probleem volledig weg. Een video met gesproken tekst, instructies en close-up beelden zegt meer dan 1000 woorden. Naast het feit dat een instructievideo vooral informatief is, kan het ook gewoon entertainment zijn voor je klanten. Wij maken zelf een script voor jouw instructievideo en brengen dit script creatief in beeld.

Animaties

Een animatie is eigenlijk een simpele weergave van de realiteit. Met een animatie kunnen we complexe informatie snel en helder presenteren. Bij een animatie hebben we heel veel creatieve vrijheid en kunnen we snel (in ca. 60 seconden) tot de kern komen. Elke animatie is maatwerk, maar de aanpak blijft hetzelfde. Een vaste prijs, gebaseerd op jouw eisen en wensen. Wij maken jouw animatie met een unieke stijl en wij garanderen tevredenheid over de animatie en de behaalde resultaten.