Video laten maken

Een sfeerimpressie van je bedrijf voor een vacature video, een instructievideo van een goedlopend product of een flitsende trailer om een nieuw artikel in je assortiment aan te kondigen. De mogelijkheden zijn oneindig.

Beeld zegt veel meer!

Met beeld kan je zoveel meer zeggen dan met woorden. Een sfeerimpressie van je bedrijf voor een vacature video, een instructievideo van een goedlopend product of een flitsende trailer om een nieuw artikel in je assortiment aan te kondigen. De mogelijkheden zijn oneindig. Wij gaan graag eens met je aan tafel zitten om te kijken of we jouw idee werkelijkheid kunnen maken!

Bedrijfsvideo's

Een bedrijfsvideo is een manier om jouw verhaal op een originele, unieke wijze te vertellen. Door de video krijgen mensen een kijkje in de keuken van jouw bedrijf. Met een bedrijfsvideo maken we niet alleen direct een goede indruk, maar komen we ook professioneler over voor de buitenwereld. We denken goed na over de boodschap die we willen overbrengen en schrijven een script aan de hand van de opgestelde eisen en wensen. Zo kunnen we voorzien van een bedrijfsvideo die de sfeer en de expertise van jouw bedrijf prachtig in beeld brengt!

Recent opgeleverde projecten

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar je bedrijf zich op richt, zodat wij een video maken die naadloos aansluit bij het bedrijf en de doelgroep. Ook zullen we het script voor de video schrijven. Niet minder belangrijk: ook leren we elkaar kennen en leggen we de basis voor een langdurige samenwerking!

2. Productie

Zodra er een datum geprikt is om al het benodigde beeldmateriaal te gaan schieten, gaan wij aan de slag. Wij gaan zorgen dat we alle benodigde shots op beeld krijgen. Dit lukt meestal in één draaidag, maar het komt wel eens voor dat er een tweede draaidag nodig is.

3. Post-productie

Zodra wij al het benodigde beeldmateriaal hebben, kunnen we de video in elkaar gaan zetten. Wij gaan de juiste shots uitkiezen en gaan deze in een chronologische volgorde zetten. Wij gebruiken Adobe Première Pro om jouw video snel en efficiënt in elkaar te zetten. Zodra wij de video af hebben, doen we een eerste oplevering. De klant kan op deze eerste oplevering schieten en wij gaan vervolgens de opmerkingen aanpassen.

4. Publicatie

Zodra de video af en goedgekeurd is, gaan wij ervoor zorgen dat de video beschikbaar wordt in de benodigde extensies en formaten. Ook kunnen wij helpen met de publicatie van de video op Youtube, Social Media of een website.