Productie & post-productie

Wij zetten uw creatieve idee om in een hoogwaardige videoproductie of -animatie.

Wij hebben de kennis en hulpmiddelen om uw creatieve idee om te zetten naar een hoogwaardige videoproductie of -animatie. Dit kunnen wij volledig zelfstandig opzetten, of wij doen dit aan de hand van een voorgeschreven script.

Oriëntatie

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar uw bedrijf zich op richt. Zo weten we precies wat u met de video wilt overbrengen! Ook zullen we uw eisen en wensen voor de video in kaart gaan brengen.

Productie

Als we de shotlist en het script duidelijk hebben, kunnen we beginnen met het realiseren van de productie. Veel tijd zal in beslag worden genomen door het verzamelen van het benodigde beeldmateriaal. Hierna gaan we de video in elkaar zetten om ervoor te zorgen dat de juiste boodschap uitgebeeld wordt.

Oplevering

Na het verwerken van de aanpassingen uit de tweede oplevering, is de video afgerond. We maken de bestanden beschikbaar in de gewenste bestandsformaten en resoluties.

Terwijl vroeger vooral tekst belangrijk was, trekken we nu steeds meer richting spraak en video. We zien dit in ons dagelijkse leven al in de vorm van o.a. podcasts, voice-assistenten, tutorials en het toenemende aantal bedrijven dat een bedrijfsvideo laat maken. Veel bedrijven zetten een bedrijfsvideo in om de sfeer van het bedrijf weer te geven, om bijvoorbeeld het werven van nieuw personeel makkelijker te maken. Audio en video kan op allerlei manieren in een concept gegoten worden. Wij denken graag mee over de invulling en zijn graag betrokken bij de uitvoering van het concept.

Videograaf

Een videograaf maakt niet alleen foto's en video's met een video- en fotocamera, maar doet ook de bewerking van de beelden. Bij een video monteert de videograaf de beelden ook tot één geheel. De videograaf optimaliseert ook foto's op het gebied van o.a. kleur, lichtinval, verzadigdheid en contrast. De videograaf is naast cameraman ook editor, en verzorgt daarmee zelfstandig de volledige videoproductie. Een videograaf wordt vaak ingezet voor evenemenemten zoals bruiloften, begrafenissen, jubilea, bedrijfsfeesten of vakbeurzen.

Video productie bedrijf

Wij hebben de kennis en hulpmiddelen om uw creatieve idee om te zetten naar een hoogwaardige videoproductie of -animatie. Wij kunnen deze opdracht volledig zelf uitzetten en uitvoeren. Van het bedenken van een concept tot het schrijven van een script, wij kunnen u alles uit handen nemen. Heeft u zelf al een idee over hoe uw video eruit moet gaan zien? Dan brengen wij uiteraard uw ideeën in beeld. Wij zetten vervolgens uw ideeen om naar een script en een shotlist. Als de pre-productie uitgevoerd is, gaan wij aan de slag met het verzamelen van het benodigde beeldmateriaal. Bij de eerste oplevering krijgt u het resultaat voor het eerst te zien. Als u dan nog aanmerkingen heeft, gaan wij die weer verwerken en laten we het eindresultaat zien bij een tweede oplevering.

Bedrijfsvideo laten maken

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een video voor uw bedrijf? Dit kan een bedrijfsvideo zijn, maar wij maken bijvoorbeeld ook productvideo's, aftermovies en trailers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! U kunt bellen naar +31 (0)6 40 25 59 99, mailen naar info@ijzersterkproducties.com of ons contactformulier invullen.