Originele vormgeving

Een perfect logo, prikkelende reclame, passend briefpapier: het is een kwestie van aanvoelen en de juiste toon treffen. IJzersterk Producties denkt uitstekend met je mee en gaat die extra mijl voor een optimale uitstraling van je bedrijf. Samen met jou zorgen wij voor meer naamsbekendheid, meer beleving en meer interactie met je klanten. IJzersterk en origineel.

Beleving en interactie

Het bereiken van je doelgroep via traditionele media, zoals billboards, advertenties, brochures en folders, is nog steeds heel belangrijk. Offline marketing zorgt voor meer naamsbekendheid. Je bereikt namelijk ook een doelgroep die niet online is. Ook krijg je meer interactie door de persoonlijke benadering die offline media vaak hebben. Je creëert meer vertrouwen en een optimale beleving.

Brochures en magazines

Een brochure is een perfect middel om je doelgroep te informeren. Je kunt iets over een product vertellen of laten zien waarom jouw bedrijf de moeite waard is. Naast de inhoud speelt het design ook een essentiële rol. Een goed design laat het karakter van je bedrijf zien. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit op de identiteit van je bedrijf.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

pijl-5-min
Benieuwd naar ons werk? Klik hieronder op een van onze projecten. Wil je meer weten? Bel ons gerust op +31 (0)6 40 25 59 99 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com.

Oog voor detail

Lettertype, kleuren, titels, bladritme, fotografie en de juiste balans tussen tekst en beeld: het zijn dé aspecten die vormgeving bijzonder maken. Met oog voor deze elementen maken wij de ontwerpen passend bij je doelen, missie en visie. Wij denken ook mee met de inhoud. Met pakkende en doelgroepgerichte teksten komt je boodschap uitstekend over bij de lezer. Laat dat nou precies je doel zijn…

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

Tijdens het oriëntatiegesprek leggen we de fundamenten voor het ontwerpproces van de offline marketing. Wat zijn de missie en visie van je bedrijf? Wat is je strategie? Wie is je doelgroep? We bespreken deze vragen en aansluitend creëren we moodboards. Samen met jou kiezen we welke aanpak het beste past bij jouw situatie.

2. Ontwerp

In de ontwerpfase maken we verschillende schetsen, die we steeds toetsen aan je bedrijfswaarden, bedrijfscultuur en doelgroep(en). Wij presenteren deze grafische ontwerpen met toelichting op de gemaakte keuzes. Op basis daarvan kies je één ontwerp.

3. In druk

Als het ontwerp is goedgekeurd, maken wij het ontwerp gebruiksklaar. Soms betekent dit dat we het grafisch ontwerp drukklaar bij je aanleveren. In andere gevallen regelen wij dat de drukker het drukwerk levert of dat we de bestanden beschikbaar maken voor een webbouwer. Vanzelfsprekend sturen we tussentijds de drukproef, zodat correcties mogelijk zijn.