Wilt u een maatwerk webshop laten bouwen?

Uw eigen professionele webshop laten bouwen

Start direct met verkopen!

We starten het project met een oriëntatiegesprek waarbij al uw eisen en wensen in kaart gaan brengen. We brengen alle functionaliteiten in kaart die u nodig gaat hebben om uw producten online te gaan verkopen. Op basis van deze functionaliteiten maken wij een passend aanbod. Na oplevering van de webshop kunt u volledig aan de slag met het verkopen, branden en vindbaar maken van uw producten. Wij ondersteunen u ook volledig bij de bijbehorende logistieke processen. U betaalt uw webshop in één keer af (of volgens een andere afgesproken regeling) en de webshop wordt uw eigendom. Wij stellen u in staat om de webshop volledig zelf te beheren. Wij verzorgen uitgebreide documentatie over hoe u met de voor- en achterkant van de webshop om moet gaan.

Wordpress CMS + WooCommerce

Wordpress op volle kracht

WordPress is het gebruiksvriendelijkste platform op de markt. Via het dashboard kunt u zelf content aanpassen, reacties beheren, pagina's toevoegen en producten beheren. Ook geeft dit dashboard u waardevolle inzichten zoals de omzet, winst en voorraadaantallen. Via het dashboard laat u uw webwinkel draaien. Acties zoals producten toevoegen, kortingen bepalen, kortingscodes toevoegen en productafbeeldingen beheren kan allemaal zelf gedaan worden! Wij geven u een training en leveren uitgebreide documentatie aan waarmee u aan de slag kunt. Wij blijven uiteraard ook altijd beschikbaar voor ondersteuning!

Voorbeelden

Wij laten u graag zien wat we gedaan hebben.

Het hebben van een online aanwezigheid is de afgelopen jaren alleen maar meer geworden. Als u producten verkoopt, is het hebben van een webwinkel simpelweg een noodzaak geworden. Met puur fysieke verkopen redt niemand het meer. Tegenwoordig kun je simpel een product googlen en wordt binnen 5 minuten de goedkoopste prijs gevonden. Als u hier niet tussen staat als aanbieder, dan maakt u sowieso al geen kans. Wij maken het voor u gemakkelijk om te gaan beginnen met het online verkopen van uw producten. Wij maken gebruik van een gebruiksvriendelijk dashboard met uitgebreide mogelijkheden om uw producten aan de klant te laten zien. Zo kunt u zelf uw webwinkel beheren.

Nieuwe webshop nodig?

Wilt u meegaan in de trend en heeft u een nieuwe webshop nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden flexibele oplossingen om uw eigen, professionele webshop te realiseren. Heeft u voldoende aan een standaard webshop met wat aanvullende modules? U kunt dan gebruik maken van onze modulaire webshop. Wilt u uw webshop helemaal op maat laten maken? Dan starten we een maatwerk webshop project. Hoe lang duurt het dan voordat uw webshop in de lucht is? Sneller dan u denkt!

Webshopbouwer gezocht

Zoekt u een webshopbouwer in regio Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam? Wij helpen u graag. Wij willen graag aan u bewijzen waarom u voor ons moet kiezen. Wij vinden echt dat wij uniek zijn in onze regio, ook al vindt waarschijnlijk elk bureau dat. Omdat wij nog relatief kleinschalig zijn, kunnen wij echt de volle 110% aandacht geven aan een klant. Als een klant vraagt om iets te doen, dan doen we dat gelijk. Wij blijven echter wel onze rol als consultants houden. Als de klant bijvoorbeeld iets wilt dat echt negatieve gevolgen heeft voor de vindbaarheid van de webshop, dan bellen wij even met de klant om eventueel een alternatief te bespreken.

Webshop laten maken

Bent u klaar om een nieuwe webshop te laten maken? Dan willen wij u graag uitnodigen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Neem contact met ons op, dan gaan wij dit in werking zetten. U kunt bellen naar +31 (0)6 40 25 59 99, mailen naar info@ijzersterkproducties.com of ons contactformulier invullen.