Ontwerp, realisatie & beheer

Unieke maatwerk website

U krijgt een website die uniek en op maat gemaakt is. Wij maken gebruik van responsive webdesign zodat uw website er op elk apparaat fantastisch uit ziet! Als uw website op onze hosting staat, zorgen wij ervoor dat deze razendsnel is. Ook bij het beheer van de website ondersteunen wij u. Kortom, u wordt volledig ontzorgd!

Gebruiksvriendelijk dashboard

Wordpress CMS

Standaard maken wij bij het bouwen van een website geen gebruik van een Content Mangement Systeem. Mocht een CMS nodig zijn om aan bepaalde wensen van de klant te voldoen, dan maken wij gebruik van WordPress. Dit is het gebruiksvriendelijkste platform op de markt. Via het dashboard kunt u zelf content aanpassen, reacties beheren of pagina's toevoegen.

Voorbeelden

Wij laten u graag zien wat we gedaan hebben.

Zo pakken wij het bouwen van een website aan:

01
Oriëntatie

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar uw bedrijf zich op richt, zodat wij een website maken die naadloos aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep. Ook zullen we uw eisen en wensen voor de website in kaart gaan brengen.

02
Realisatie

Op basis van uw eisen en wensen bouwen wij de website. In deze periode zal er intensief contact zijn tussen IJzersterk en de klant. Met goede communicatie bereiken we op een efficiënte manier het gewenste resultaat.

03
Oplevering

Als het gewenste resultaat bereikt is, publiceren wij de nieuwe website naar de live omgeving. Hier houdt ons werk niet op. Wij monitoren uw website, doen eventuele updates en zorgen dat uw website er op elk apparaat goed uit blijft zien!

Op uw website moet gelijk uw bedrijf, product en/of dienst duidelijk naar voren komen. Het moet voor de bezoeker duidelijk zijn waar hij of zij moet kijken en waar de juiste informatie te vinden is. Bij onze websites focussen we o.a. op gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, en leesbaarheid. Onze websites en webshops zijn responsive en geschikt voor elk apparaat waardoor de informatie op uw website op elk apparaat goed leesbaar en vindbaar is. Van een iPhone tot een breedbeeld televisie, uw website zal er altijd perfect uit zien!

Nieuwe website nodig?

Bent u net gestart met uw onderneming en heeft u hulp nodig bij het neerzetten van uw online aanwezigheid? Of heeft u al jarenlang dezelfde website online staan die bezoekers eerder afschrikt dan bezoekers naar u toe trekt? Dan is dit het geschikte moment om contact met ons op te nemen. Met onze ervaring in webdesign kunnen wij u voorzien van een website die uw online aanwezigheid een enorme boost geeft. Dit levert u voordelen op zoals vindbaar in Google, interactie met de klant, een plek waar u uw informatie kwijt kunt en een plek waar klanten informatie over uw product en/of dienst kunnen vinden. Er zijn tegenwoordig nog zat bedrijven die te weinig tot geen aandacht besteden aan hun website, en daar hebben zij flink onder te lijden. Wees niet één van hen, en begin nu met het verbeteren van uw online aanwezigheid.

Websitebouwer gezocht

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een nieuwe website. Het aanbod is groot, en het is lastig te onderscheiden welke partijen nou echt het beste met u voor hebben. Wij herkennen dit, en proberen onze dienstverlening daarom zo persoonlijk mogelijk te houden. Altijd een oriëntatiegesprek om kennis te maken, lekker informeel contact via WhatsApp en persoonlijke afsluiting van het project bij de klant op locatie. Ook over nazorg en support doen wij niet moeilijk. De klant stuurt een appje, en het wordt opgelost. Wij hebben het beste met u voor, waardoor u het beste met ons voor heeft. Zo versterken we elkaar, en worden we samen elke keer een stukje beter.

Website laten maken

Bent u klaar om een nieuwe website te laten maken? Dan willen wij u graag uitnodigen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Neem contact met ons op, dan gaan wij dit in werking zetten. U kunt bellen naar +31 (0)6 40 25 59 99, mailen naar info@ijzersterkproducties.com of ons contactformulier invullen.