Krachtige oplossingen

Je wilt een nieuwe website, een nieuw platform of een huidige oplossing uitbreiden omdat je zo hard groeit. Wij leveren de op maat gemaakte oplossing. Een nieuw custom tailored digitaal jasje voor de komende jaren, gemaakt op nog meer digitale groei. Voor nog meer digitale slagkracht.

Websites

Niets is zo erg als een website die lijkt op die van anderen, of sterker, op die van je concurrenten. IJzersterk maakt websites die volledig op maat zijn!

Webshops

Met een overzichtelijke, aantrekkelijke en winstgevende webshop werf je makkelijk nieuwe klanten en breid je de service voor bestaande klanten uit.

Applicaties

Wij helpen je graag jouw ideeën te vertalen naar technische oplossingen en geven je daarbij direct inzicht in de haalbaarheid van jouw plannen.

IJzersterk Producties als Webdevelopment partner

Er komt veel kijken bij het behalen van online doelen. Voor een mooi succes is het belangrijk dat je samenwerkt met een creatieve, innovatieve partner: IJzersterk Producties. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk oplossingen. Wij denken op strategisch niveau met je mee. Technische en complexe vraagstukken gaan we dan ook niet uit de weg. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen. Goede kans dat we de – moeilijke – kwesties al eerder zijn tegengekomen!

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen in kaart. We achterhalen welk platform het beste past bij je vraagstuk. We brengen systemen, processen en mogelijke koppelingen in kaart. Tevens onderzoeken wij welke modules, functionaliteiten en externe extensies gewenst zijn. Duizelt dit een beetje? We leggen het graag zeer eenvoudig uit.

2. Functioneel ontwerp

Om een goede offerte te kunnen maken, gaan wij eerst een functioneel ontwerp opstellen. In dit ontwerp gaan we het eindresultaat van A tot Z beschrijven om zeker te weten dat we op 1 lijn zitten. Dit document zal de rode draad zijn in onze samenwerking.

3. Realiseren

Wanneer de offerte is goedgekeurd, starten wij met de realisatie van het eindproduct. Tijdens dit proces hebben we een aantal oplevermomenten waarbij we om je feedback vragen. Zo blijven we op één lijn zitten en kunnen we vroegtijdig het schip bijsturen indien dat nodig is.

4. Livegang

Zodra het eindproduct volledig conform functioneel ontwerp is, gaan we werken richting de livegang. We bereiden de hosting voor en kiezen een domeinnaam waar het eindproduct op moet gaan draaien.

5. Onderhoud en Support

Onze service houdt niet op als het eindproduct online is. Wij onderhouden het eindproduct en doen updates wanneer die nodig zijn. Wil je na livegang graag blijven doorontwikkelen? Wij bieden diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het schrijven van de content. Neem contact met ons op voor meer informatie.