Webshop laten maken

Om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te helpen.

Jouw webshop laten maken?

Samen met jou zorgen we voor online groei via je nieuwe webshop! We creëren een webshop op maat, helemaal passend bij jou en je bedrijf. Onderscheidend en inspirerend. Eenmaal online helpen we je met de (online) marketing. Zo haal je optimale resultaten uit je nieuwe platform.

WooCommerce en WordPress als bouwsteen

Wil je de inhoud van je webshop simpel kunnen beheren? Dat kan bij IJzersterk. Wij maken jouw webshop in het systeem WordPress. Zo kun je de producten en categorieën eenvoudig aanpassen en verwisselen, zonder dat je hiervoor iemand hoeft in te huren. Ook dat is ijzersterk!

Wat kun je verwachten?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van een e-commerce omgeving voor jouw onderneming? IJzersterk Producties heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk workshops. Wij gaan graag aan de slag om samen met jou een nieuwe webshop te maken. Wij beantwoorden alvast wat vragen voor je.

De doorlooptijd van het laten maken van een webshop varieert heel erg. Hoe meer functionaliteiten de webshop moet hebben, hoe langer het duurt om de webshop te realiseren. Wil je een exacte inschatting? Neem contact met ons op!

Een maatwerk webshop begint vanaf €2.000. We merken dat de gemiddelde projecten vaak uitkomen op €4.000 voor een maatwerk webshop met bijbehorende functionaliteiten.

Benieuwd aan welke kosten jij zou moeten denken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze service houdt niet op als de webshop online is. Voor €20,- per maand onderhouden wij je webshop en doen wij updates wanneer die nodig zijn. Wil je je webshop graag doorontwikkelen? Wij bieden diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het schrijven van de content. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar een voorbeeld?

Nobotel

Nobotel zorgt dat je overal en altijd kunt werken, met de beste service en zonder verrassingen. Ze zorgen dat je alleen betaalt voor de capaciteit die gebruikt wordt, zonder onverwachte kosten en met een ongekend hoog serviceniveau. Sinds 2006 biedt Nobotel op deze manier het beste zakelijke mobiele telefonie pakket voor haar klanten en business partners. Met een landelijk dekkend business partner kanaal en ruim 1000 klanten behoort Nobotel tot de top van virtuele mobiele aanbieders.

I.M. Brouwer Kabeldraagsystemen B.V.

IM Brouwer kabeldraagsystemen is vanaf 2005 actief in de professionele markt van martieme en metaal gerelateerde producten. Zij produceren, leveren en monteren scheepsladderbanen in voornamelijk de maritieme sector. Zij maken gebruik van een ultra moderne lasrobotinstallatie voor de productie van de scheepsladderbanen en bijbehorende bochtstukken. Dit doen ze in hun eigen bedrijfshal te Hardinxveld-Giessendam.

SmartphoneMaken

SmartphoneMaken in Hamont-Achel (België) is gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets en gameconsoles. De USP’s zijn: direct helpen, beste prijs-kwaliteitverhouding en reparatie van alle merken en modellen. De meeste klanten kwamen binnen via mond-tot-mondreclame. Dat is mooi, maar in dit digitale tijdperk kan dat beter. IJzersterk heeft SmartphoneMaken geholpen bij het neerzetten van een prachtige website, die nu ook klanten naar de winkel trekt!

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen in kaart. We achterhalen welk platform het beste past bij je vraagstuk. We brengen systemen, processen en mogelijke koppelingen in kaart. Tevens onderzoeken wij welke modules, functionaliteiten en externe extensies gewenst zijn. Duizelt dit een beetje? We leggen het graag zeer eenvoudig uit.

2. Grafisch ontwerp

Na goedkeuring van de offerte gaan wij aan de slag met het maken van alle ontwerpen van de besproken pagina’s. Afhankelijk van je doelgroep bepalen we of we ‘mobile first’ ontwerpen. Wij maken in dit proces gebruik van Adobe XD en/of Adobe Photoshop.

3. Webshop bouwen

Wanneer het grafisch ontwerp is goedgekeurd, starten wij met bouwen. Tijdens dit proces houden we je graag op de hoogte van de voortgang. Ook gaan wij functionaliteiten testen op een ontwikkelomgeving. Voor het bouwen van de webshop maken wij gebruik van WordPress, WooCommerce en Elementor.

4. Livegang

Na de ontwikkeling van de webshop is het belangrijk dat deze gevuld wordt met de juiste afbeeldingen, teksten en producten. Zodra de webshop is getest en door jou is goedgekeurd, plannen we het moment in dat jouw webshop online gaat. Reden voor een feestje!

5. Onderhoud & Support

Onze service houdt niet op als de webshop online is. Voor €20,- per maand onderhouden wij je webshop en doen wij updates wanneer die nodig zijn. Hierdoor kunnen we garanderen dat je webshop altijd goed functioneert! Uiteraard krijg je ook de garantie en de service voor dat wat we al gebouwd hebben.