Webshop laten maken

IJzersterk Producties is specialist in op maat gemaakte webshops in WordPress. Na livegang helpen we je verder met de online marketing om optimale resultaten uit het nieuwe platform te halen.

Maatwerk WordPress webshops

Wij zijn specialist in het ontwerpen en realiseren van onderscheidende en converterende webshops. Samen zorgen we voor online groei via jouw nieuwe webshop. Na livegang helpen we je verder met de online marketing om optimale resultaten uit het nieuwe platform te halen.

WordPress CMS

WordPress is een Content Management Systeem en maakt het mogelijk om de inhoud van je website simpel te kunnen beheren. Dit biedt vele voordelen voor jouw als beheerder. Het grote voordeel is dat je het zelf eenvoudig kunt beheren zonder dat je hier iemand voor hoeft in te huren. Wij zorgen ervoor dat je een WordPress website op maat krijgt, die je vervolgens gemakkelijk kunt beheren.

Recent opgeleverde projecten

Werkwijze

1. Elkaar leren kennen

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar je bedrijf zich op richt, zodat wij een webshop maken die naadloos aansluit bij het bedrijf en de doelgroep. Ook zullen we de eisen en wensen voor de webshop in kaart gaan brengen. Niet minder belangrijk: ook leren we elkaar kennen en leggen we de basis voor een langdurige samenwerking!

2. Online strategie formuleren

Ieder project start met een gestructureerde plan. Samen gaan wij jouw plannen bespreken en geven wij natuurlijk advies over eventuele verbeteringen. Er wordt gekeken naar de huidige statistieken en zoekwoord analyses om een goed gestructureerde WordPress webshop op te zetten. Met het verzamelde informatie gaan wij een nieuwe online strategie formuleren voor jouw bedrijf.

3. Realisatie van je webshop

Op basis van de eisen en wensen bouwen wij de webshop. In deze periode zal er intensief contact zijn. Met goede communicatie bereiken we op een efficiënte manier het gewenste resultaat.

4. Livegang & nazorg

Als het gewenste resultaat bereikt is, publiceren wij de nieuwe webshop naar de live omgeving. Hier houdt ons werk niet op. Wij monitoren de webshop, doen eventuele updates en zorgen dat de webshop er op elk apparaat goed uit blijft zien! Ook bieden wij je ondersteuning en training aan zodat je zelf je webshop kunt beheren!