Inspirerende webshops

Overzichtelijk, aantrekkelijk én winstgevend zijn de webshop(s) die IJzersterk Producties voor jou creëert. IJzersterk en inspirerend. Zó werf je makkelijk nieuwe klanten en help je bestaande klanten.

Webshop op maat

Samen met jou zorgen we voor online groei via je nieuwe webshop! We creëren een webshop op maat, helemaal passend bij jou en je bedrijf. Onderscheidend en inspirerend. Eenmaal online helpen we je met de (online) marketing. Zo haal je optimale resultaten uit je nieuwe platform.

Makkelijk en snel!

Wil je de inhoud van je website simpel kunnen beheren? Dat kan bij IJzersterk. Wij maken jouw webshop in het systeem WordPress. Zo kun je de teksten en foto’s eenvoudig aanpassen en verwisselen, zonder dat je hiervoor iemand hoeft in te huren. Ook dat is ijzersterk!

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

pijl-5-min
Benieuwd naar ons werk? Klik hieronder op een van onze projecten. Wil je meer weten? Bel ons gerust op +31 (0)6 4025 5999 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com.

Maatwerk WordPress webshop laten maken

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van een e-commerce omgeving voor jouw onderneming? IJzersterk Producties heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk workshops. Wij gaan graag aan de slag om samen met jou een nieuwe webshop te maken. Wij bouwen onze webshops in WordPress. Dit systeem is open source. Het is daarom zeer toegankelijk voor gebruikers en ontwikkelaars. Wij kunnen dus alles maken wat je kunt bedenken!

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen in kaart. We achterhalen welk platform het beste past bij je vraagstuk. We brengen systemen, processen en mogelijke koppelingen in kaart. Tevens onderzoeken wij welke modules, functionaliteiten en externe extensies gewenst zijn. Duizelt dit een beetje? We leggen het graag zeer eenvoudig uit.

2. Grafisch ontwerp

Na goedkeuring van de offerte gaan wij een grafisch ontwerp maken. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact met jou om het ontwerp precies naar wens te maken. Wij maken daarbij gebruik van Adobe XD en/of Adobe Photoshop.

3. Webshop bouwen

Wanneer het grafisch ontwerp is goedgekeurd, starten wij met bouwen. Tijdens dit proces houden we je graag op de hoogte van de voortgang. Ook gaan wij functionaliteiten testen op een ontwikkelomgeving. Voor het bouwen van de webshop maken wij gebruik van WordPress en Elementor.

4. Livegang

Na de ontwikkeling van de webshop is het belangrijk dat deze gevuld wordt met de juiste afbeeldingen, teksten en producten. Zodra de webshop is getest en door jou is goedgekeurd, plannen we het moment in dat jouw webshop online gaat. Reden voor een feestje!

5. Onderhoud & Support

Onze service houdt niet op als de webshop online is. Voor €10,- per maand onderhouden wij je webshop en doen wij updates wanneer die nodig zijn. Hierdoor kunnen we garanderen dat je webshop altijd goed functioneert! Uiteraard krijg je ook de garantie en de service voor dat wat we al gebouwd hebben.