Wij helpen u bij het online verkopen!

Unieke maatwerk webshop

U krijgt een webshop die uniek en op maat gemaakt is. Wij laten de webshop perfect aansluiten bij uw doelgroep en passen tactieken toe zodat de conversie van uw webshop optimaal is! Zodra de webshop live is, kunt u gelijk aan de slag met het online verkopen van uw producten. U kunt het beheer van uw webshop in eigen handen nemen, of u kunt dit door ons laten doen.

WordPress op volle kracht

WordPress CMS + WooCommerce

WordPress is het gebruiksvriendelijkste platform op de markt. Via het dashboard kunt u zelf content aanpassen, reacties beheren, pagina's toevoegen en producten beheren. Ook geeft dit dashboard u waardevolle inzichten zoals de omzet, winst en voorraadaantallen. Via het dashboard laat u uw webwinkel draaien. Acties zoals producten toevoegen, kortingen bepalen, kortingscodes toevoegen en productafbeeldingen beheren kan allemaal zelf gedaan worden!

Zo pakken wij een maatwerk webshop project aan.

01
Oriëntatie

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar uw bedrijf zich op richt, zodat wij een webshop maken die naadloos aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep. Ook zullen we uw eisen en wensen voor de webshop in kaart gaan brengen.

02
Realisatie

Op basis van uw eisen en wensen bouwen wij de webshop. In deze periode zal er intensief contact zijn tussen IJzersterk en de klant. Met goede communicatie bereiken we op een efficiënte manier het gewenste resultaat.

03
Oplevering

Als het gewenste resultaat bereikt is, publiceren wij de nieuwe webshop naar de live omgeving. Wij zorgen ervoor dat u goed om kunt gaan met de functionaliteiten van het dashboard zodat u zelf uw webwinkel draaiende kan houden. Uiteraard blijven wij altijd beschikbaar voor ondersteuning!

Hier zijn wij trots op

Bekijk hier een aantal afgeronde projecten.