Website laten maken

IJzersterk Producties ontwerpt en realiseert maatwerk WordPress websites voor verschillende branches. We hebben ervaring met kleine, unieke websites, maar ook met grote, complexe WordPress webapplicaties en multi-language websites.

Unieke WordPress websites

Wij geloven dat het uniek zijn van jouw organisatie en boodschap de doorslaggevende factor is bij online succes behalen. Je moet je boodschap niet aanpassen aan een standaard template. We moeten samen kijken welke doelen van belang zijn en hoe jouw bezoekers zo snel mogelijk tot de juiste informatie kunnen komen. Dit realiseren we door volledige maatwerk websites te maken die volledig aansluiten bij het bedrijf en de doelgroep die we moeten bereiken.

WordPress CMS

WordPress is een Content Management Systeem en maakt het mogelijk om de inhoud van je website simpel te kunnen beheren. Dit biedt vele voordelen voor jouw als beheerder. Het grote voordeel is dat je het zelf eenvoudig kunt beheren zonder dat je hier iemand voor hoeft in te huren. Wij zorgen ervoor dat je een WordPress website op maat krijgt, die je vervolgens gemakkelijk kunt beheren.

Recent opgeleverde projecten

Werkwijze

1. Elkaar leren kennen

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar je bedrijf zich op richt, zodat wij een website maken die naadloos aansluit bij het bedrijf en de doelgroep. Ook zullen we de eisen en wensen voor de website in kaart gaan brengen. Niet minder belangrijk: ook leren we elkaar kennen en leggen we de basis voor een langdurige samenwerking!

2. Online strategie formuleren

Ieder project start met een gestructureerde plan. Samen gaan wij jouw plannen bespreken en geven wij natuurlijk advies over eventuele verbeteringen. Er wordt gekeken naar de huidige statistieken en zoekwoord analyses om een goed gestructureerde WordPress website op te zetten. Met het verzamelde informatie gaan wij een nieuwe online strategie formuleren voor jouw bedrijf.

3. Realisatie van je website

Op basis van de eisen en wensen bouwen wij de website. In deze periode zal er intensief contact zijn. Met goede communicatie bereiken we op een efficiënte manier het gewenste resultaat.

4. Livegang & nazorg

Als het gewenste resultaat bereikt is, publiceren wij de nieuwe website naar de live omgeving. Hier houdt ons werk niet op. Wij monitoren de website, doen eventuele updates en zorgen dat de website er op elk apparaat goed uit blijft zien! Ook bieden wij je ondersteuning en training aan zodat je zelf je website kunt beheren!