Website laten maken

Unieke websites die bij bezoekers blijven hangen!

Jouw website laten maken?

Je wilt helder communiceren over je bedrijf, en de diensten of producten die je aanbiedt. Daar hoort een duidelijke en unieke website bij. Een die helemaal op maat is. Je moet je boodschap dus niet aanpassen aan een standaard template. Samen kijken we naar welke doelen van belang zijn en hoe jouw bezoekers zo snel mogelijk de juiste informatie krijgen. Jouw unieke boodschap gieten we in een unieke jas. Wij geloven dat je alleen zo online succes kunt behalen.

WordPress als bouwsteen

Wil je je website simpel kunnen beheren? Dat kan bij IJzersterk. Wij maken jouw website in het systeem WordPress. Zo kun je de teksten en foto’s eenvoudig aanpassen en verwisselen, zonder dat je hiervoor iemand hoeft in te huren. Helemaal op maat, passend bij wie jij als eigenaar of beheerder bent. Ook dat is ijzersterk!

Wat kun je verwachten?

Er komt veel kijken bij het behalen van online doelen. Voor een mooi succes is het belangrijk dat je samenwerkt met een creatieve, innovatieve partner: IJzersterk Producties. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk websites. Wij denken op strategisch niveau met je mee. Wij beantwoorden alvast wat vragen voor je.

De doorlooptijd van het laten maken van een website varieert heel erg. Hoe meer functionaliteiten de website moet hebben, hoe langer het duurt om de website te bouwen. Wil je een exacte inschatting? Neem contact met ons op!

Een maatwerk WordPress website begint vanaf €1.000. We merken dat de gemiddelde projecten vaak uitkomen op €1.500 voor een maatwerk website met diverse functionaliteiten.

Benieuwd aan welke kosten jij zou moeten denken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze service houdt niet op als de website online is. Voor €10,- per maand onderhouden wij je website en doen wij updates wanneer die nodig zijn. Wil je je website graag doorontwikkelen? Wij bieden diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het schrijven van de content. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar een voorbeeld?

Servicedesk Thanatopraxie

Afscheid nemen van een overleden dierbare is een belangrijke fase van het rouwproces. Soms lijkt de staat van het lichaam echter een persoonlijk afscheid in de weg te staan. In zulke gevallen kan thanatopraxie (net als restauratie) een oplossing bieden. Dankzij specialistische thanatopraxie kunnen nabestaanden vaak toch nog één keer de hand vasthouden van hun dierbare, een laatste keer de arm strelen of een aai over de wang geven.

DREBBL

Lassen en automatiseren zit hun in het bloed. Waar de één ervaring haalt uit zijn carrière in de lastechniek wordt de ander getriggerd door oplossingen te bedenken waar andere partijen stoppen. Ze staan voor oplossingen die programmeren vereenvoudigd. Oplossingen die voor iedereen bereikbaar en onbeperkt uitvoerbaar zijn en leiden naar een constante kwaliteit, een verbeterd bedrijfsrendement en een verhoging van de werknemerstevredenheid.

Hovenier de Beuk

Met ruim 30 jaar ervaring is Arjan Boom een allround hovenier. Met doorpakken en oog voor detail werkt hij stap voor stap naar je droomtuin toe. Klanttevredenheid staat bij hem hoog in het vaandel. Voor al je tuinwensen ben je bij hem aan het juiste adres. Arjan wilt zijn afgeronde werkzaamheden ook online kunnen tonen aan zijn nieuwe en bestaande klanten. Wij hebben dit voor hem mogelijk gemaakt.

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen in kaart. We achterhalen welk platform het beste past bij je vraagstuk. We brengen systemen, processen en mogelijke koppelingen in kaart. Tevens onderzoeken wij welke modules, functionaliteiten en externe extensies gewenst zijn. Duizelt dit een beetje? We leggen het graag zeer eenvoudig uit.

2. Grafisch ontwerp

Na goedkeuring van de offerte gaan wij aan de slag met het maken van alle ontwerpen van de besproken pagina’s. Afhankelijk van je doelgroep bepalen we of we ‘mobile first’ ontwerpen. Wij maken in dit proces gebruik van Adobe XD en/of Adobe Photoshop.

3. Website bouwen

Wanneer het design is afgerond en goedgekeurd, starten wij met de ontwikkeling van de website. Tijdens dit proces houden we je graag op de hoogte en delen tussendoor de resultaten. Voor het bouwen van de website maken wij gebruik van WordPress en Elementor.

4. Livegang

Na de ontwikkeling van de website is het belangrijk dat de juiste afbeeldingen en teksten erop komen. Daarna gaan we de testfase in. Vervolgens zetten we de nieuwe website live. Dat moment vieren we natuurlijk graag!

5. Onderhoud & Support

Onze service houdt niet op als de website online is. Voor €10,- per maand onderhouden wij je website en doen wij updates wanneer die nodig zijn. Wil je je website graag doorontwikkelen? Wij bieden diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het schrijven van de content. Neem contact met ons op voor meer informatie.