Unieke websites

Niets is zo erg als een website die lijkt op die van anderen, of sterker, op die van je concurrenten. IJzersterk maakt unieke websites die zich onderscheiden! We realiseren websites op maat, in WordPress, voor verschillende branches. Kleine en bijzondere websites, maar ook grote en complexe WordPress webapplicaties, eventueel in verschillende talen. IJzersterk en uniek.

Website op maat

Je wilt helder communiceren over je bedrijf, en de diensten of producten die je aanbiedt. Daar hoort een duidelijke en unieke website bij. Een die helemaal op maat is. Je moet je boodschap dus niet aanpassen aan een standaard template. Samen kijken we naar welke doelen van belang zijn en hoe jouw bezoekers zo snel mogelijk de juiste informatie krijgen. Jouw unieke boodschap gieten we in een unieke jas. Wij geloven dat je alleen zo online succes kunt behalen.

Eenvoudig in beheer

Wil je je website simpel kunnen beheren? Dat kan bij IJzersterk. Wij maken jouw website in het systeem WordPress. Zo kun je de teksten en foto’s eenvoudig aanpassen en verwisselen, zonder dat je hiervoor iemand hoeft in te huren. Helemaal op maat, passend bij wie jij als eigenaar of beheerder bent. Ook dat is ijzersterk!

Een aantal voorbeelden uit de praktijk

pijl-5-min
Benieuwd naar ons werk? Klik hieronder op een van onze projecten. Wil je meer weten? Bel ons gerust op +31 (0)6 4025 5999 of stuur even een e-mail naar info@ijzersterkproducties.com.

IJzersterk Producties als WordPress partner

Er komt veel kijken bij het behalen van online doelen. Voor een mooi succes is het belangrijk dat je samenwerkt met een creatieve, innovatieve partner: IJzersterk Producties. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk websites. Wij denken op strategisch niveau met je mee. Technische en complexe vraagstukken gaan we dan ook niet uit de weg. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen. Goede kans dat we de – moeilijke – kwestie al eerder zijn tegengekomen!

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen in kaart. We achterhalen welk platform het beste past bij je vraagstuk. We brengen systemen, processen en mogelijke koppelingen in kaart. Tevens onderzoeken wij welke modules, functionaliteiten en externe extensies gewenst zijn. Duizelt dit een beetje? We leggen het graag zeer eenvoudig uit.

2. Grafisch ontwerp

Na goedkeuring van de offerte gaan wij aan de slag met het maken van alle ontwerpen van de besproken pagina’s. Afhankelijk van je doelgroep bepalen we of we ‘mobile first’ ontwerpen. Wij maken dit in proces gebruik van Adobe XD en/of Adobe Photoshop.

3. Website bouwen

Wanneer het design is afgerond en goedgekeurd, starten wij met de ontwikkeling van de website. Tijdens dit proces houden we je graag op de hoogte en delen tussendoor de resultaten. Voor het bouwen van de website maken wij gebruik van WordPress en Elementor.

4. Livegang

Na de ontwikkeling van de website is het belangrijk dat de juiste afbeeldingen en teksten erop komen. Daarna gaan we de testfase in. Vervolgens zetten we de nieuwe website live. Dat moment vieren we natuurlijk graag!

5. Onderhoud en Support

Onze service houdt niet op als de website online is. Voor €10,- per maand onderhouden wij je website en doen wij updates wanneer die nodig zijn. Wil je je website graag doorontwikkelen? Wij bieden diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het schrijven van de content. Neem contact met ons op voor meer informatie.