Ontwerp, realisatie & beheer

Unieke maatwerk website

U krijgt een website die uniek en op maat gemaakt is. Wij maken gebruik van responsive webdesign zodat uw website er op elk apparaat fantastisch uit ziet! Als uw website op onze hosting staat, zorgen wij ervoor dat deze razendsnel is. Ook bij het beheer van de website ondersteunen wij u. Kortom, u wordt volledig ontzorgd!

Gebruiksvriendelijk dashboard

WordPress CMS

Standaard maken wij bij het bouwen van een website geen gebruik van een Content Mangement Systeem. Mocht een CMS nodig zijn om aan bepaalde wensen van de klant te voldoen, dan maken wij gebruik van WordPress. Dit is het gebruiksvriendelijkste platform op de markt. Via het dashboard kunt u zelf content aanpassen, reacties beheren of pagina's toevoegen.

Zo pakken wij een maatwerk website project aan.

01
Oriëntatie

In het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar uw bedrijf zich op richt, zodat wij een website maken die naadloos aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep. Ook zullen we uw eisen en wensen voor de website in kaart gaan brengen.

02
Realisatie

Op basis van uw eisen en wensen bouwen wij de website. In deze periode zal er intensief contact zijn tussen IJzersterk en de klant. Met goede communicatie bereiken we op een efficiënte manier het gewenste resultaat.

03
Oplevering

Als het gewenste resultaat bereikt is, publiceren wij de nieuwe website naar de live omgeving. Hier houdt ons werk niet op. Wij monitoren uw website, doen eventuele updates en zorgen dat uw website er op elk apparaat goed uit blijft zien!

Hier zijn wij trots op

Bekijk hier een aantal afgeronde projecten.