Een volledige, professionele website!

Geen hoge aanschafkosten

Wij bouwen uw website volgens onze standaard. Wij maken gebruik van responsive webdesign zodat uw website er op elk apparaat fantastisch uit ziet! Als uw website op onze hosting staat, zorgen wij ervoor dat deze razendsnel is. Ook bij het beheer van de website ondersteunen wij u. Kortom, u wordt volledig ontzorgd! Aan de hand van uw wensen bepalen we het aanvullende maatwerk wat er nodig zal zijn. De website volgens onze standaard in combinatie met het benodigde maatwerk kunt u vervolgens gaan huren voor een maandelijks tarief. U hoeft geen eenmalige grote investering te doen!

Gebruiksvriendelijk dashboard

WordPress CMS

Standaard maken wij bij het bouwen van een website geen gebruik van een Content Mangement Systeem. Mocht een CMS nodig zijn om aan bepaalde wensen van de klant te voldoen, dan maken wij gebruik van WordPress. Dit is het gebruiksvriendelijkste platform op de markt. Via het dashboard kunt u zelf content aanpassen, reacties beheren of pagina's toevoegen.

Zo pakken wij het website huren aan.

01
Oriƫntatie

In het oriƫntatiegesprek is het belangrijk dat wij duidelijk krijgen waar uw bedrijf zich op richt, zodat wij een website maken die naadloos aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep. Ook zullen we uw wensen voor de website in kaart gaan brengen. Aan de hand van het maatwerk wat nodig is kunnen wij de website gaan bouwen. Hier wordt ook uw tarief op gebaseerd.

02
Realisatie

Wij bouwen de website volgens onze standaard en voegen hier het benodigde maatwerk aan toe. Zodra wij klaar zijn met bouwen, komt er een moment dat de klant feedback kan geven. De actiepunten die hieruit voortkomen gaan wij verwerken en na acceptatie ronden we hiermee het project af.

03
Oplevering

Zodra het website huren contractueel geregeld is, publiceren wij de nieuwe website naar de live omgeving. Hierna is uw website toegankelijk voor iedereen en heeft u een platform waar uw klanten terecht kunnen. Uiteraard blijven wij altijd beschikbaar voor ondersteuning!